logo

istanbulun Altınları 3. Bölüm izle

Özet: İstanbulun Altınları. Demet Akbağ, Haluk Bilginer, Salih Kalyon, Defne Yalnız, Gürgen Öz, Funda Eryiğit, Nadir Sarıbacak, Taner Ölmez, Pınar Göktaş ve Ani İpekkaya gibi değerli oyuncuları bir araya getiren yepyeni bir sitcom çok yakında ATV ekranlarında başlıyor. Altın Apartmanının eğlenceli ve komik sakinleri… Reşat Altın rolüyle izleyeceğimiz Haluk Bilginer, Altın ailesini ve apartmanını komşulardan korumaya çalışırken; annesi Saadet, yeni komşularıyla çok iyi anlaşacak ve çatışmaların ortasında bir barış köprüsü olacak. Reşat Altın, özellikle erkeklerden nefret ettiği için kendini kadın haklarına adamış opera sanatçısı üst komşusu İsmet (Demet Akbağ)e karşı hislerini başlangıçta anlamlandıramayacak.Demet Akbağ (İsmet Azmarazlı), Reşat Altının kurduğu bütün düzeni yıkmak üzere apartmana yerleşen ve onun bütün dengesini altüst eden, Avrupada eğitim görmüş ve 15 senede 5 koca eskitmiş bir operacı... Demet Akbağ, uzun bir aradan sonra televizyon seyircisiyle buluşacağı İsmet Azmarazlı karakteri ile yine çok güldürecek, dillere pelesenk olacak sözleriyle çok eğlendirecek.
lale demiş ki;
tek kelimeyle super bir dizi,defalarca seyrediyorum,oyuncular super,fahri beni cok gulduruyor,herkesin emegine saglik insallah dizi uzun surer.

0   0

sanem demiş ki;
ben de çok beğeniyorum diziyi.. ingilizce kokulu replikler yok, hepsi çok iyiler :)

0   0

ahmet demiş ki;
bi kere bile gülmedim.. halbuki keyfimde yerindeydi

0   0

xxx demiş ki;
oyuncular super ama gene de diziyi kurtarmaya yetmiyor.

0   0

tekteks demiş ki;
Ekip sağlam umarım dizi devamlı olur.

0   0

furkan demiş ki;
süper dizi süper tek kelimeyle kadro cok ii bu senenin ii komedisinden tanıdıgımız 2 kisi var

0   0

vahit demiş ki;
Bu bölümde çok güldüm..dizi süper..oyuncular mükemmel..umarım uzun soluklu bir dizi olur..

0   0

aleyna demiş ki;
Bende cok begeniyorum.Tiyatro tadinda bir Dizi kadrosundan dolayi.Zira hepsi Tiyatro kökenli:)) Biraz daha uzun olsaydi HARIKA olurduHaluk Bilginerin EZELdeki basarili performansindan sonra burada tam ZIT bir rolüde basariyla oynamasi ayakta alkislanir. Iste budur demek gerekir:))Hepsinin A dan Zye emeklerine saglik:) uzun soluklu BASARI dilegimizdir

0   0

Sebnem demiş ki;
Tek kelimeyle super

0   0

sitare demiş ki;
Harika Gitgide güzellesiyor:)) Hepsi cok basarili. Sadece Demet Akbag biraz abartiyor.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler