logo

Zehirli Sarmaşık 2. Bölüm izle

Özet: Kurnaz bir planla Derin’in arabasının önüne atlayan Sinem, kendini Ceyla’ya acındırarak Benderli Çiftliği’ne girmeyi başarır. Yakut ise, Sinem’in tuhaf davranışlarının ve bazı yalanlar söylediğinin farkındadır. Sinem’i ziyarete geldiğinde, yalanlar söyleyerek onu yargılar ve kavga büyür... Çiftlikten kaçarcasına uzaklaşan Yakut’un yolu, Engin’le kesişir. Suzan ise, Sinem’in rahat tavırlarından şüphelenmiştir. Ondan kurtulmanın yolunu ararken çantasındaki mektubu bulup okur. Giderek köşeye sıkışan Sinem, Ceyla’ya onun kızı olduğunu söylemeye karar verir, öfkeyle mektubu ona uzatır.
Eda demiş ki;
Bu yesil tshirtlu cocugu nerden bulmuslar, cok kotu oynuyo

0   0

bilemem demiş ki;
sinemi nedense seviyorum .. yakutada uyuz oluyorum elektrikik alamadim pek :D

0   0

Ellos demiş ki;
Cok cooook xuyevu dizidir

0   0

sevgi demiş ki;
Yakut oz akli,terbiyesi ile hep yuksekdedir.Sinem onun annesinin ruhu karsisinde gunahkardir.Umarim Ceyla hanim her seyi yoluna koyacak.YALAN AYAK TUTAR, YERIMEZ.Umarim Yakut kercekleri dizinin sonuncu bolmunun sonunda deyil,3 ve ya 4 bolumde oyrener.Boylesi daha marakli,cekici olar.Yakut sene mutluluklar.

0   0

Turane demiş ki;
sinemin yapdiklari hos deyil kotu bir sey. amma cok uzuluyorum sineme, yetimhanede boyumus,5 parasiz kalmis ortada,

0   0

gunay demiş ki;
Cok fena bozuluyorum,Yami dost.Sen demis,simdiki zamanda yalan cok uzana bilmez ya.Evet ya her kes o okulda Sinemi taniyor.Azacik pesine dusseler tabii ki,anlayacaklar.Simdiki zemanede bocekler bile akilli.Yani Benderli basbilenleri dolandirilacakmi?Amma bir fikir de aklima geldi ki,onlar Sinemin yalanci biri oldugunu anlayinca,Sinem onlara santaj yapacak.Amma Yakuta ne olucak bilemiyorum.Amma o da hakiketi oyrenib aci cekince,boylesi ona daha rahat...sayqilar.

0   0

yaðmur demiş ki;
şu sineme inşallah güzel bir ders verirler çok gıcık oluyorum

0   0

zeyno demiş ki;
ya bari sinem ve yakutun goz renkleri ayni olaydi insan kafadan der benim bebegimin gozleri kahverengi degildi diye ceylanin bunu yememesi lazim

0   0

yami demiş ki;
Sinem yalani en kisa zamanda meydana cikmali.Okadarda salak mi sannetti Sinem milleti. Bir araastirma yapsalar yalanlari birer birer meydana cikar zaten.. Ne demisler yalancinin mumu yatsiya kadar yanarmis ;-)Sinemin de yalani bir an önce meydan ciksin.

0   0

hezal demiş ki;
evet diziyi uzatmak icin sinemin ve anneanenin entriklarini cok gorecez gibime geliyor.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler