logo

istanbulun Altınları 2. Bölüm izle

Özet: Reşat, tamirat bahanesiyle mutfağına giren İsmet ve temizlik bahanesiyle yatak odasına giren Emineden kurtulmak için bir plan yapar. Bu sırada kadın hakları savunucusu İsmet, Reşatın annesi Saadeti Reşata, Emineyi de kocası Ahmete karşı ayaklandırma çabasındadır. Mustafa, babası Ahmeti köye dönmeye ikna etmeye çalışırken Eminenin yaptığı Kayseri mantısı, bütün planları altüst eder. İsmetin iyice etkisi altında kalmaya başlayan Fahri evlerden sonra kuzeni Reşatla ortak dükkanlarını da yanlış kişilere kiralamayı başarır. Ayşegül babası ve kocası Tankut arasında kalmaya devam ederken, Reşat, önce kızının, sonra eski karısının geçmişleriyle ilgili bazı sırları öğrenir.
selma demiş ki;
demet akbağa bu rol hiç gitmemiş, acil değişiklik yapmaları gerek çok fazla yoruyor ve hiç komik değil... fahriye bayılıyorum :))))))

0   0

witch demiş ki;
haluk bilginer de demet akbağ da bu ülkenin en iyi oyuncularından.ve hangi karakter olursa olsun çok iyi oynuyorlar

0   0

sila demiş ki;
Bence filim cok guzel espirileri detayli dusundurucu.cok gulduruyor ama asagi yukari yemisliler daha guzel

0   0

serkan demiş ki;
haluk bilginerin damadını canlandıran Gürgen Öz bu role hiç yakışmamış şahsi görüşüm oyunculuk vasat geri kalan oyunculara birşey söylemeye gerek yok herkez biliyor ki türkiyede kaliteli oyunculardan oluşan bir kadro

0   0

alper demiş ki;
bu dizi akında ekranlardan kalkar benden söylemesi bu ülkede sitcom izlenmiyor illa ağlamak lazaım yada 1ilerinin eline silah aldığı diziler tutuyor

0   0

sitare demiş ki;
Maalesef bende Ismet karakterini pek tutmadim:(( Digerleri hepsi cok iyiler

0   0

yasemin demiş ki;
begenerek izliyorum ama maalesef ailece izlenebilecek bir dizi degil..

0   0

deniz demiş ki;
Cok uzun zamandir bu kadar guldugumu hatirlamiyorum. Mukemmel otesi bir dizi olmus, dilerim en az 3 4 sezon yayinda kalmayi basarir. Maalesef ki izleyici kitlesinin fazla olacagini sanmiyorum,keske aksi olsa yanilsam.. boylesine ince mizah anlayanlar icin ne guzel:) Dizide oynayan herkesin emegine saglik ve tabiki ddizi ekibi harikasiniz..

0   0

zulya demiş ki;
Ani....hanim super...super oktiyor kadrisi....aferin size...

0   0

sacide demiş ki;
Operaci Ismet rolü Demet Akbaga gitmemis:(( Köylü kadini daha iyi yapardi hemde $iveli

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler