logo

Küçük Sırlar 52. Bölüm izle

Özet: Çetin, Bernanın Ayşegül ile ikisini öpüşürken gördüğünü anlar ve Bernaya kimseye bir şey söylememesi için para teklif eder. Ayşegül olanlardan habersiz Demir ile açacakları mekan için çalışmaktadır. Bu konuda Biricikten yardım ister. Biricik bu sayede Ömerden de iş teklifi alır. Ömer ile Biricikin bir arada çalışacak olması Neslişahın hiç hoşuna gitmez. Su da Demirin Ayşegül ile ortak olmasına çok sinirlenir. Sunun tepkisi üzerine Demir, Ayşegüle birlikte çalışmaktan vazgeçtiğini söyler. Ayşegül buna Çetinin sebep olduğunu düşünür. Çetinin haberi olmadığını öğrenince gerçeği öğrenmek için Demirin peşine düşer. Arzunun Saygınla birlikte olduğunu düşünen Ali, Saygının açığını yakalamak için araştırma yapmaya başlar. Sonunda Saygını bir yerde yakalar. Ayşegül ise diğer yandan Demir ve Sunun birlikte olduğu sırrını öğrenir. Suya yeniden kendisiyle iş yapması için Demiri ikna etmesini söyler. Yoksa bildiklerini Fikriyeye anlatacaktır. Bu duruma sinirlenen Su, Ayşegülün açığını yakalamak için Ayşegülün aklına gelmeyecek bir plan yapar. Ayşegül belki de hayatında ilk defa her şeyini nasıl tehlikeye attığının farkında değildir.
Hasan demiş ki;
MERVE BOLOÐUR HAYRANINIM :)

0   0

özLem demiş ki;
cet ´in aCaip roL yaPio ayseqüL gercekten asIk bnCe .. su snde sInIrI zorLama senin iCin iyi oLur

0   0

Lisa demiş ki;
Kesinlikle bi insana kötülük bu kadar yakışabilir..Rolünü mükemmel olarak yerine getiriyor.Gerçekten çok iyi.

0   0

vahit demiş ki;
Su senin çapın ne ya ayşegülün oyunlarını ayşegüle satmaya çalışıyorsun...unutma ki karşındaki ayşegül...ava giderken avlanma..Ayşegülün eski hallerine dönmesine çok sevindim.Bayılıyorum Ayşegüle....Bir insana kötülük bu kadar mı yakışır????

0   0

H4NZOW demiş ki;
Aysegul gibi bir kiz bulsam hemen evlenecem :D cok seviyom

0   0

aþk demiş ki;
son 3 bölüm

0   0

cansu demiş ki;
slm ben van dan Cansu bence Su ile Demir Çet ile Ayşegül aşklarını saklamamalı

0   0

cansu demiş ki;
slm ben van dan cansu ben bu dizinin hayranıyım.ama arzu nun hallerini hiç beğenmiyorum sanki deli

0   0

aylan demiş ki;
Ben de sudan beklemezdim. Aysegul, kizim sen bittin......Suya basarilar.....

0   0

aysel mirzezade demiş ki;
superrrrrrrrr bir film bakude sevilerek izleniliyor bende cokk seviyorum.ozellikle cet gibi bir sevgilim olmasini dilerdim

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler