logo

Kızım Nerede 26. Bölüm Final izle

Özet: Jülide Germen cinayetinden tutuklanan Zafer, masum olduğunu kanıtlamanın yolunu ararken, büyük bir çıkmazın içine düşer.. Yaptıklarının bedelini ödediğine inanmaktadır. Zaferin vicdan azabı çektiği ve uğruna her şeyini kaybettiği günah ortaya çıkar. Zaferin tutuklandığı haberi ise tüm Demiray ailesini yıkar. Hazalın, Zeynepi kaçıran kişiyi bildiğini öğrenen Kağan için artık geriye son bir hamle kalmıştır. Bu hamle onu Zeynepe götürecektir. Kağan aynı zamanda Sunayı elinde tutmakta olan Ziya Fehmi Batumla uğraşmaktadır. Bulmacanın tüm parçaları yavaş yavaş bir araya gelirken Nihatın planları, Zeynepin akibeti ve Demiray ailesinin sonu bu heyecanlı ve süprizlerle dolu final bölümüyle açıklığa kavuşacak.
Aydin demiş ki;
Neden Kizim Nerede final 26 bolum silinmiş?
12.01.2020 - 10:34
0   0

göktürk demiş ki;
kötüydü

0   0

melek demiş ki;
cok guzel

0   0

razim azeri demiş ki;
cox super filimdi hemde cok korkulu

0   0

Nurten Güney demiş ki;
Dizi gercekten cok heyecanli, kaliteli ve güzeldi bence.Arada bizi beklettilersede af oldu ;-) Lakin dizilerde neden ayakkablarla yataklara girerler, koltuklarin üzerine cikarlar anlamis degilim....iste bu kücük detayler hic inandirici degil :-)) Cünkü bunu hic kimse yapmaz Sadece ASK ve CEZAda dikkat edilmis bu ufacik ayrintiya.

0   0

gerek yok demiş ki;
sacma sapan yorum yapanlar daha iyisini sizler yapin görelim... bence güzel diziydi

0   2

aysel demiş ki;
ben azerbaycan izliyordum bu diziyi cok guzel diziydi ece uslunun ziyi yarim birakib gitmesi beni cok uzdu en azindan emeye saygi gostermek zorundaydi yinede olsun cok guzel bir final oldu her kesin yureyine salik cok guzel oynamislar

0   0

aslan muta demiş ki;
tamamen biten dizileri siteden kaldirin

0   0

gülgün demiş ki;
final güzeldi.Ama bıraz üst üste gelmiş neredeyse 25 bölüm zeynepin bulunmasını bekledik ama sunanın son bölümde diziden ayrılması üzücüydü yinede son acıydı.İzlemeye değer ellerinize sağlık güzel olmuş. teşekkürler,sevgiler.

0   0

mavinur demiş ki;
benim yorumum polis bayana ne bu ya bizim polisimiz boyle askilimi giyer bu kadarda olmaz birde ustelik mezarliga boyle girilmez polise mezarliga saygisizlik birde kizi kaciran kiza bebek veriyo kabus gormemesi icin cok sacma dizi zaten bi olayla bitti kotu bir aileyi anlatiyordu kalpsiz sevgisiz cikarci bir dizide insanlara turk ailelerine ornek ders verin hic hos degildi sadece ddiziye tskler emek ddizinin uzgunum iyi olmayan isi alkislayamayiz

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler