logo

Nuri 19. Bölüm Final izle

Özet: Hamile olduğunu açıklayan Reyna, Nuri’yi geri kazanmıştır. Artık onlar mutlu bir ailedir. Ancak bebeklerin durumunu merak eden Nuri, Reyna’yı jinekoloğa götürünce büyük bir şok yaşar. Reyna’nın hamile olduğunu öğrendikten sonra Can’ın evlenme teklifini kabul eden Leyla, hala neler hissettiğinden emin değildir. Can’ın eski karısı elindeki, Leyla’yı hedef alan büyük kozla Can’ı evlilikten vazgeçirmeye çalışır. Can çaresizdir. Balçiçek’in sırrı sonunda ortaya çıkmıştır. Polisle iş birliğine giren Mevcut, özgürlüğünü kazanmak istemektedir. Leyla’nın başına gelecek büyük felaketi öğrenen Nuri, eski karısı için son bir hamle yapacaktır.
mustafa demiş ki;
kolay gelsin bu diziyi tekrardan yayınlarmısınız 4. bölümden itibaren hiç bi yerde bulamadım muhteşem biz dizi olmuş eski ama güzel
26.12.2019 - 09:21
0   0

huseyin demiş ki;
ben budiziyi cok beyendim seyir etmek istiyorum
02.12.2012 - 15:24
0   0

melek aslan demiş ki;
Bu dizi coook süperdi, NEDEN bu kadar cabuk bitirdiniz diziyi??? Coook üzüldüm. Ama yeniden baslatsaniz 100 her bölümünü izlerdim. Hiiic kacirmazdim. Bütün oyuncular cok basarililardi. Yinede böyle bir diziyi sunanlara ve emegi gecen herkeze gönülden tesekkür ederim. ;)

0   0

nuket demiş ki;
Cok guzel bir dizinin sonu. Vedalasmak bayagi zor geldi bize. Basindan bu yana bir iki catlak sesin disinda goruyorum ki herkes cok begenerek izlemis. Elestirebilecegimiz bir kare bile bulamadik bu filmde. Bir cok "durum komedisi"seyrettik. Evimizde bu turlerden hatiri sayilir bir arsivi var. Bu diziyi de rahatlikla onlarin arasina ekleyebiliriz. Verdigin odenmez hizmetlerin icin sana ne kadar tesekkur etsek azdir ddizicim, cok ama cok sagol.

0   0

Nergiz demiş ki;
ay cok uzuldum (((( cok sevidim Nuri dizisini )

0   0

orçun demiş ki;
kanal Dyi tebrik ederim.reytingleri yeterli olmayan ama belli bir seyirci kitlesi olan bu diziyi ayakta tutmak için çabaladılar.Yeterli olmayınca da en azından seyirciyi düşünüp diziye bir FİNAL yaptılar ve diğer aç gözlü kanallar gibi yarıda bırakmadılar.

0   0

Faruk demiş ki;
Once seyrettim.Oh ne guzel olmus artik diziyi duzelttiler,Alacati gibi cok cekici,tatil beldesinin hakkini verecekler artik dedim,diziyi busefer zevkle izledim.Megersem son bolumuymus. YAHU KARDESIM NEDEN BUNU BASTAN ITIBAREN BOYLE YAPMADINIZ,AKLINIZ SONUNDAMIBASINIZA GELDI.UZULDUM ADINIZA YENI DIZILERINIZDE AYNI HATALARI YAPMAYIN,BIZ SEYIRCILERIN KIYMETINI BILIN.BIZDE Sizi Zirveye CIKARALIM.

0   0

abcde demiş ki;
artık dizi izlemeye başlamıyacaksın bitiyor reyting olayını fazla abarttılar şans vermiyorlar ki millete izlesin şöyle reytingleri yüksek devam edicek güzel bi komedi dizisi yokmu?

0   0

sirma demiş ki;
Ne güzel tiyatro tadinda ve sahane dekorlari olan bir diziydi final yapilmasina cok üzüldüm.Tüm ekibe tesekkürler:)) Meltem Cumbulun konusma tarzini cok tutmustum.Digerleri $ive ve hatir sorma konusunda abartmislardiyinede emeklerine saglik:))

0   0

alper demiş ki;
sonunda kurtulduk şu diziden ya :D yinede ellerine sağlık ddizi

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler