logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Kavak Yelleri 164. Bölüm izle

Özet: Aslı, Mine ve diğerleri, yaşadıkları trajik olayların ardından hayatlarını yeniden kurmuşlardır. Zaman aktıkça onlar da değişmiş, artık bambaşka insanlar olmuşlardır. Mine ile Aslı birlikte otel işletirlerken, anne olmanın sorumluluğunu da yüklenmişlerdir. Güven ise, uzun süren zorunlu bir ayrılığın ardından arkadaşlarının arasına katılır ve gelir gelmez, Mine ile Aslı’nın yardımına koşar. Deniz, hayatı unufak olmuş bir şekilde döner. Herkes uzun zamandır kayıp olduğu için Deniz’e kızgındır. Mine onun adını bile duymak istememektedir. Deniz, kızı Derya’yı görmek için ya-nıp tutuşmaktadır. Aslı ve Güven, Deniz’e yardımcı olmak için uğraşırlar. Deniz’in niyeti Derya’yı gördükten sonra kayıplara karışmaktır. Peki, bunu gerçekten yapabilecek midir? Mine, kızı Derya’yı almaya gittiğinde hiç beklemediği bir manzarayla karşılaşır. Öte yandan Güven’le yolları kesişen iki uğursuz adam, Aslı’nın babasının hayatını karartmak üzeredir.
Kosovalý demiş ki;
Dizi süper. 1. Sıkılanlar izlemesin arkadaşım zorlamı izletiyolar. 2. Dizideki tüm karakterler nerde hep bilinio, mesela Atakan iş için Antalyaya gitmişti. 3. Her yıl 3 yıl ilerlioki dizi tam anlatılıyor. Yoksa 60 yıllık bir ömürü anlatmak için 60 yıl dizimi versinler :D

0   0

emine demiş ki;
su dizi bitseydi bi uattikca uzattiklar kanallari cevirirken bile sinir oluyorum diziye

0   0

nevin demiş ki;
efe yı tekrar diziye aldılar.bir insanı iki defa öldürmeleri ... nediyeyım cümle bulamıyorum.güven,su,atakan sız olmuyor.sanıyorum bitecek.mine ve aslı mutluluğu hakediyorlar.aslında ençok da güven hak ediyor.çocuklar devreye girmiş iyi olmuş.dilerim hiç unutulmayacak güzel bir son yazarlar.tadıda damağımızda kalır.bitince onların hepsini özleyeceğim.aslı bu bölümde çok durgunlaşmış,mine sevgi dolu olmuş.halil dizinin neşesi nediyelim.hepsine diğer rollerde başarılar.çünki çok güzel bir gençlik dizisi idi.

0   0

kessz demiş ki;
hasan wallah katiliyorum hacii ya super dediin sevmeyen niye izlıo kim size kavak yellerini izle dıyoo ya wallah kessın bi ya

0   0

fatma jale yazýcýoðlu demiş ki;
dizi bölümlerinizi tam olarak izleyemiyorum.orta bölüme geldiğinde donuyor

0   0

nur demiş ki;
dizide 5 yıl sonraya gidince hareket gelmiş en azından yani hep genc kalmak izleyiciyi sıkardı. anlatacak konuda kalmamıştı ztn. çocuklarn eklenmesi iyi olmuş. cok sürmez ztn tahminmce dizi. yani merk etmeyn bu dizinin yapımcılarının sizin gördüklerinizi görmeyecek kadar aptal olduklarını sanmıyrm. saçma buluyosanız hür iradenizle kanal değiştirin. ilk başlarda sadece gençlere hitap ederken şimdi her kesim izliyor bu diziyi.

0   0

alihan demiş ki;
deniz akça.. hayatımda gördüğüm en looser adamsın.. ta dizinin ilk bölümünden beri sağlam bir dayağa ihtiyacın var..

0   0

leyla demiş ki;
sıkıldım artık bu diziden bitsede kurtulsak.

0   0

melek demiş ki;
dizi aslında çok güzeldi ama bu bölümünde çok saçmalamışlar.bir kere su olmadan hiç güzel olmamış.

0   0

yaseminn demiş ki;
hasan sana ne oluyo ya biz seyirci olarak bu diziden rahatsızız işteeeeeeeeeee

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler