logo

Küçük Sırlar 48. Bölüm izle

Özet: Çet, Ayşegülün Ralfle beraber gideceğine inanmaz. Ama Ayşegül kararlıdır. Ralf hemen aileleri devreye sokar. Bu hız Ayşegülü korkutsa da artık geri dönüşü yoktur. Kendi aralarında küçük bir de söz keseceklerdir. Buna en çok sevinen de Neslişah olur. Çet ve Heves kafa kafaya verirler. Bir an önce Ralfin bir açığını bulmak ve bu işi bozmak zorundadırlar. Ali Biricike parasını geri verir. Arzu ile konuşmak ister ama Biricik izin vermez. Arzu annesinden gizli Aliye ulaşır ve onunla buluşmak ister. Ceylanın Alinin hayatındaki yerinden habersiz olan Arzu, ona dönmek için ısrar eder ama Ali Arzudan uzak durmaya kararlıdır. Ali bu buluşmayı Ceyladan gizler. Ancak bu buluşmayı gören biri daha vardır. Demir Sunun dönüşünü beklemektedir. İşten istifa eder. Miras meselesini de hala Meriçden saklamaktadır. Demirdeki tuhaflığı fark eden Meriç, abisinin bilgisayardaki hesaplarına girer. Gerçeği öğrenir. Artık oyun kurma sırası Meriçtedir. Heves ve Çet, Ralfin gizli küçük sırrını bulma ihtimaliyle onun eski sevgilisinin peşine düşerler. Heves kızla buluşur. Bu arada Ralfin ailesi Ömerlere gelmiştir. Nişan için gereken herşey tamamdır. Çetinin bütün umudu Hevesin önemli bir şey öğrenip zamanında yetişmesidir. Ayşegül artık dönemeyeceği bir yola girmek ve ondan sonsuza kadar uzaklaşmak üzeredir.
Eray demiş ki;
gossip girl cakmasi oldugunu herkez biliyor, ama dizide cok guzel, cok iyi oynuyorlar, sen tabi anliyamiyorsun, cok yazik :tr.wikipedia.orgwikiKüçük_Sırlar oku biraz, iliskili programlar:gossip girl yaziyor, kucuk sirlar bu duzu fikrini gossip girldan aldiklarini saklamiyorlar, bu cok iyi.

0   0

seco demiş ki;
bu kadarmı çakma bi dizi olabilir arkadaşlar gossip girl ün çakmasının çakması gülüyorum bizim senerasitler bari daha yaratıcı bişeyler yapsalar yazık

0   0

sasi demiş ki;
:D bu bolum harika oldu 49 bolumu sabirsiztlikla bekliyorum cok heycanliyim

0   0

sevda demiş ki;
ben azeriyim.tum dizileri bu siteden izliyorum.kendim yurtdishinda oturuyorum.cok guzel dizi.ellerinize,emeginize saglik.amma anlamadigim bir shey var.neslihanin bashga ayakkabisi yokmu acaba.dizinin bashindan beri ayni ayakkabi giyiyor.yani diziden belli ki yeni ayakkabi alabilecek durumda.biricige sempatim cok.cok guzel bayan.ve cok da shik giyiniyor.heves harika tatli bir kiz.teshekkurler.

0   0

büþra demiş ki;
yaaa ralfın kötü alışkanlığı ne yaaa

0   0

ayselka demiş ki;
merhaba ben azeriyim ve bakudan turkiyenin butun dizilerini bu siteden izliyorum.sizden bir ricam var lutfen KOLEJ GUNLUGU adli diziyi buraya ekleyin.cok guzel dizi tnt ekranlarinda veriyorlar lutfennnnnnnnnnnnnnnn buraya ekleyin guzel genclik dizisi ordaki yakisikli onurla mert e hasta oldum resmen.lutfen eklermisiniz? tesekkurler

0   0

banu demiş ki;
bu kadar zengin bu ahali ve avondan full speed parfümmü kullanıyo şimdi çet? ilginç:)

0   0

Adelya demiş ki;
bunnar hepsi birbirile cikiyorlar , ne bu ya baskalari yok sanki

0   0

Elif Özge demiş ki;
Hevesin ve Çetin düşüşüne koptum ya :D :D Bu arada Ayşegül napıcak acaba onu çok merak ediyorum .

0   0

qlcn demiş ki;
hevesin düşüşüne koptumm :D:D:D

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler