logo

Lale Devri 36. Bölüm izle

Özet: Toprak, Yeşim’i kurtarabilmek için ambulans çağırır. Böyle bir duruma sebep olduğu için vicdan azabı çekmektedir. Abisini ameliyat konusunda ikna edemeyen Reyhan yengesinden yardım istemiştir. Reyhan’a göre Necip’in iyileşmesi için İkbal’in yalıya dönmesi ve Çınar’ın babasıyla barışması gerekmektedir. İkbal umursamaz görünse de Necip için endişelenmiştir. Mürüvvet, kendisine kabir azabı çektiren Zümrüt’ün ipliğini pazara çıkarmak için gerekli malzemeyi elde eder etmez İkbal’e koşar. Zümrüt’ün fotoğraflarını ele geçiren İkbal, Necip’le buluşma ayarlar. Bu kez İkbal için zafer gerçekten çok yakındır. Çınar’ın, Yeşim’in hamileliğini kendisinden sakladığını anlayan Toprak yıkılmıştır. İkisini hastane de baş başa görünce bebek için doğru olanı yapmaya karar verir. Aşkına rağmen Kapadokya’ya geri dönecektir.
yeşim demiş ki;
yeter hep yeşim acı çekiyo çınrd toprağa bğlı biri de yeşimi düşünsüz
27.03.2013 - 20:16
0   0

mehri demiş ki;
bu diziyi cok seviyorum.amma ozeti cok uzun surmesin,yorulur insan izledikce.

0   0

Betul AZE demiş ki;
Ben cooook uzuldum deyerli AVSAR film calisanlari nolursunuz CINARLA TOPRAGI bir araya getirin cunki bu gercek hayat olmasa bile onlarsiz bu filmin bir anlami yok,VE DUSUNUYORUM KI SIZIN HEMEN REYTINGINIZ DUSE BILIR.Ben bu haftaki bolume cok uzuldum ve bence film tatile de boyle cikarsa biz tatil boyu hep onlari dusunucez.Dogru demisler ^her yala bir dogru var^Bence siz TATILE CIKMASANIZ olmazmi??????Neyse gelelim bu haftaki fraqmana ben orda Topragin valiziyle beraber baba evinden cikisini gordum her halde Cinarla donmeye karar verdi.Yesime gelince bence o hayatda o kadar kotu olamaz yoksa Tolgahan onu her halde sevmezdi.Nezaman onlarin yakasindan dusucek nasil olsa HAYATDA BERABERLER birak hic olmazsa dizide onlari doya-doya seyredelim.

0   0

gunay demiş ki;
cinarin karakterindeki kararlilik cox xosuma gelirdi.lale ile evlenirken,onu mutlu etmekcun aldigi tum karalar onu nagil,masal kahramanina benzedirdi.amma sohbet yesime gelende cinar aciz kalir.sanki yesim onun zayif yeri.hatta topragi severken bile sanki yesimin basqisi altinda.karakteri passivlesir.yesime gucu yetmezmis kimi.

0   0

elif demiş ki;
Ya admin şu kapaktaki resmi değiştirirseniz çok mutlu olcam niye sadece serenayla tolgahan var anlamadım...

0   0

yami demiş ki;
Cinarda ne istedigini bilmiyor..Yesimimi yoksa Toprakimi?Hem niye okadar yakinlik gösteriyor Yesime??? Bence Yesimi kendi haline birakmaliydi ne hali varsa görsün diye, madem kendi karar verdi cocugu dogurmaya kendi basinin caresinede bakmayi da bilsin cinara güvenmeden

0   0

ayþenur demiş ki;
unutma beni dizisinde bile aynı durum söz konusu sayılır alinin ilkayın kardeşinden bir bebeği olucaktı ama ona rağmen ali ilkayın kardeşine hç yüz wrmiyo umut wrmiyo soğuk dawranıyo bağırıyo resmen çınar gibi yapmıyo çınar yeşime çok yüz wriyo umut wriyo hani bebeğe sahip çıksa sadce ii ama 35.bölümde yeşim çınara bşi demşti çınarda doğru konuş yeşim yoksa SENİDE bebeğide sahiplenmem demişti orda çok sinir olmştm çınara yeşime nie sahip çıkıyoki :S senaristlere sesleniyorum lütfen şu çınar yeşime karşı çok yumuşak dawranmasın sert dawransın toprağıda çok sewiyorum toprakla çınar birlikte olsun ayrıcada sezon finalini hç beğenmedim..

0   0

sevgi demiş ki;
yeter artik bu topragin safligi ,kendine gel toprak senin yanina 1 yada iki bölüm sultani alsinlar

0   0

gunel demiş ki;
bu diziyi cok seviyorum. en cok da topragi cok seviyorum. saf, temiz rolu var. onun gitmesi beni cok uzdu. hatta o gitdiyi icin bakmaq ismemez oldum du diziye.cinar dogru etmedi. cinar karisi toprakla beraber yesime destek olmaliydi. aslinda yesim o desteye layiq deyil.bende arkadaslara katiliyorum, cinar cok zayif xarakter rolunu oynuyor. o tapraka sayib cikmalidir. topragi geri getirmelidir.

0   0

zeynep demiş ki;
hatirlanmayan, iz birakmayan diziler zamaninizi calmis dizilerdir... öyle zannediyorumki dönemin bircok yeni mezun senaristleri, zamaninda verdigi hayat sartlari ve izlemleriyle nasil hikayeler yazacaklarina dair cokta iyi eyitim alamaislar... zira nekadar cok senarist o kadar kötü hikayeler, ne kadar cok egitimsiz oyuncu, o kadar kötü kareler izler olduk... ne kadar cok kanal o kadar cok gereksiz programlar... nede olsa televole kültürü tasiyan bir toplum olmaya zorlik... keske sunulan programlar kaliteli olmus olsaydida, o kalite adiyla anilabilinseydik toplum olarak...

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler