logo

Unutulmaz 85. Bölüm izle

Özet: Harun Edaya biran önce ulaşmak için Meldadan yardım ister. Peki Melda, bu isteği yerine getirecek midir? Batu, intikam öfkesiyle Harunu kaçırmamak için hastane kapısına dayanır. Melda ise aynı anda Harunu hastaneden uzaklaştırmak için uğraşır. Eda, Harunu kaybetmiş olmanın verdiği derin acı ile günden güne kötüye gitmektedir. Babasını soran Yağmura ne cevap vereceğini bilemez. Hiç ummadığı biranda öyle bir haber alır ki, Eda tekrar yaşam sevinci ile hayata tutunur… Ancak mutluluğu gölgeleyecek olan kara bulutlar ufku kaplamaya başlamıştır… Bundan ne Harunun ne de Edanın haberi vardır. Eda, Batunun planının bir parçası olduğundan habersiz, büyük bir özlemle Haruna doğru giderken, Meldanın da planladığı şeyler vardır..Ve zamanının daraldığının da farkındadır..Çünkü söz konusu olan Harunun hayatıdır..Tabii kendi hayatı da!.. Melda ne yapmak istiyor? Batuyu bekleyen büyük sürpriz ne? Haruna kavuşmaktan başka bir şey düşünemeyen Eda, sevdiği adamın hayatıyla oynadığının farkında mı?
sevda demiş ki;
çok seviyorum...
21.03.2013 - 09:43
0   0

keloglan demiş ki;
cok guzrellllllllllllllllllllllll
18.11.2012 20:09:05
0   0

eda demiş ki;
eda her knuda haklı bnce..

0   0

yamur demiş ki;
melda cekilsin aradan artik sevenler kavussun batu yakalansin artik...

0   0

hakan buran demiş ki;
tahmin ediyorum çık güzel final olacak her şey mutlu sonla bitecek...

0   0

eda demiş ki;
ya bu eda kadar karaktersiz biri yok yeter artık bırak harunun peşini ilk basta edaya kızıyordum meldanın elinden aldı diye ama eda gercekten cok seviyormus sevdiğinin peşinden giiti onusevmeyi hiç bırakmadı meldanınki artık sevmek değil saplantı olmusss..batuyuda yakalayamamaları cok sacma

0   0

gül demiş ki;
cok harika bir dizi,lütfen bitmesin.

0   0

leyla demiş ki;
su melda resmen manyak ya ,zorla guzellikmi olur?

0   0

ferdi demiş ki;
Yine beklenildigi gibi bir bölüm oldu,haftayada degisik bir sey olacagini zannetmiyorum.Sezon sonu yakin,dizinin finalide ozaman yapilacak.Oraya kadarda mümkün mertebe,oyatilacagiz.Ama güzel bir dizi,onun icinde sonuna kadar izleyecegim.Finalide beklenildigi gibi mutlu sonla neyazikki bitmeyecek.Iyi seyirler..

0   0

Cagla demiş ki;
yine süper bir bölümdü fakat Meldaya Sinir oluyorum ya,resmen Ruh Hastasi. . Harun Hic sevmedi seni sevmeyecekte,niye anlamak istemiyorsun be. . Edanin cektikleri yeter artik,kizinla sevdigi Adamla Mutlu olsun. . insallah Finali Güzel olur bizleri üzmeslerde Güzel bir Final olur. . yeterince Aci, Hüzün, keder vardi. . bakalim hafdaya ne olacak cok Merak ediyorum. . Unutmdan Melda Sen Batuya yakisiyorsun,seni ancak o Mutlu ede bilir. .

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler