logo

Sakarya Fırat 65. Bölüm izle

Özet: Sakarya Fırat’ta heyecan fırtınası sürüyor. Çeliktepe K-ar-akolu Kerküklü Süleyman’ın peşinden gelen Miro’yla çatışır. Miro, Kerküklü’nün getirdiklerini ister ve yoğun a-teş altında Kerküklü Süleyman ve Osman tugay’a emaneti götürebilmek için a-teş hattından çıkmaya çalışırlar. Ama şehir’e ulaşmaları kolay olmayacaktır. Bakır onları karşılamak için hazırlık yapar. Diğer taraftan Ethem,Mürsel Ağa’ya annesinin ö-ld-üğünü söylemek zorunda kalır. Babasını hastaneden çıkaran Ethem, onun artık tek dayanağıdır. Atabey’de ise Fatma Kanat İbrahim’i yola getirmek için ona küçük bir oyun oynar. İbrahim de bu tuzağa düşerek Zeliha’yı istemek için İhsan’la iyi geçinmeye çalışır. Finalde ise Osman’ı Kerküklü’nün hazırladığı çok büyük bir sürpriz beklemektir.
BurakÞahin demiş ki;
ender kardeş dizide olsa filmde olsa herşey gerçeği yansıtır..insan bir kere sever bunu anlaman için başına gelmesini bekleme çok üzülürsün..o şekilde lanse edilen bir aşktan sonra nihan ölür yerini kimse alamaz bunu bir düşün.

0   0

pusu demiş ki;
bu dizi yerineyerine maç koyanlar utansın. ddizi ye teşekkürler.

0   0

Gökhan demiş ki;
CeLik Tepenin kraLı SenSin OSman kanat yakısır sana herSey. FeDa oLSun Sana ßütün kızLaR ama o Sopayı YemicekTin ße OSman Kanat :D

0   0

coskun sozen demiş ki;
ya cok guzel fılmde eger osman bu kıza asık olursa vay osmanın halıne.osman sınav hata yapar.cunku daha nıhanın cesedı curumedı ya.barı 3-4 bolum sonra asık olsaydı.valla eger asık olsun bende ızlemeyecegım....admın tesekkurler kardesım.elıne saglık.nette bırıncısın.tertıp duzen harıkaa....

0   0

ender demiş ki;
1.si bu film değil dizi.2.si osman ölene kadar öyle bekar gezmeyecektir normal olarak.Bu kadar saf ve duygularıyla karar veren bir millet daha varmı acaba :))

0   0

melike demiş ki;
süperrrrrrrrrrrrr

0   0

BurakÞahin demiş ki;
osman bu kıza aşık olduğu a bu filmi ben başta olmak üzere kimse izlemez

0   0

meltem demiş ki;
ohbe sonunda maçlar bitti uzun bir aranın ardından bu akşam rahatça izleyebileceğim dizimi Çok mutluyum hadii akşam olsun artıkkk :()

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler