logo

Ezel 67. Bölüm izle

Özet: Küçük Tefonun gelişi sadece babasının hayatını değil, Ezelin kararlarını da etkiler. Temmuz o gün, hemen ö-ld-ürülecektir. Ezel önce ekibini toplamalıdır. Yardımcısı da bu ekibe dahildir. Casusu da. Fakat Eyşandan yardım almak kolay değildir. Ezel ve Ali kendi yöntemleriyle yola çıkarlar. Ancak karşılarında Cengiz vardır. Temmuz ve Cengizin yaptığı son işbirliği, tüyler ürpertecek türdendir. Ancak buraya kadardır. İki taraf da sahip olduğu her şeyle kendisini ortaya atınca, içlerinden birisi yolun sonuna gelir. Gerçekten acıyla dolu bir sona...
ZAMIQE demiş ki;
bakuden her kese selamlar.diziyi cok seviyorum,tesekkur ederiz ki bakamayanalaricin de siteye ekliyorsunuz.....ezelin bitmesine cok az kaldi bence...

0   0

Tayfun demiş ki;
ezel 4 bölüm sonra fln bitecekmiş.

0   0

ayse demiş ki;
Gercekten de admin kral adamsin ya ama yorumlarimi yayinlasan iyi olur..Cunku bazi yayinlamis yorumlar bena itab edilmis cevap vermek isterim...ama yinede kral admasin tesekur ederim..

0   0

dynasty demiş ki;
Artık tv de dizi seyretmiyorum sağolasın admin.Ellerine emeğine sağlık.Teşekkürler.

0   0

gülhan demiş ki;
MURAT temmuzun ikizi bayan,manolya isimli,orda tuhaf davranmasi ignenin tehsiri bebegi öldürüce igne kendisine sapli,ölen temmuzdu yani..

0   0

geceler kara demiş ki;
Selam öncelikle teşekkürler admin emeğine yüreğine sağlık. ya bu bölüm de temmuz un ölümü hiç de güzel değildi. elinden vurdu suya düşünce hiç elinden vurulmamış gibi tertemiz eli vardı. kafasından da kan felan akmamış.

0   0

lale demiş ki;
su eysanla kenan askı da beni öldürcek yaaa

0   0

FeDeRaL demiş ki;
Hele Şükür Ya Hele Şükür Temmuz Game Over :D İlk Defa Böyle Kendimi Rahatlamış Hissettim Bu Bölümde :D Ddizi.Com Böyle Süper Bir Diziyi Bize Ben TV den izlemiyorum Ddizi.Comdan izliyorum Dedirtiyorsunuz Gerçekten 10 Numara Bir Site Ellerinize Sağlık

0   0

NuriBuba demiş ki;
Admin emeğinize saygı elinize sağlık... ( yorum yapan murat bey ne içiyosun sen birader bizede soyle? temmuzun ikizi kız deilmi???

0   0

ruzgar demiş ki;
kralsın admin ya :) allah razı olsun senden ve ekibinden bize reklamsız izleme imkanı sunduğun içinde ayrı ayrı teşşekür ediyorum :)

Admin Notu: teşekkürler iyi seyirler.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler