logo

Halil İbrahim Sofrası 36. Bölüm izle

Özet: Yasemin hipnozdan sonra her şeyi unutmuştur. Ne ailesini ne de Münir’i tanımaktadır. Yasemin’in bu durumu herkesi çok üzer. Herkes Yasemin’in hafızasını geri getirmek için seferber olmuştur. Münir, kendisini Yasemin’e hatırlatmaya çalışır ancak Yasemin ne onu ne de bir başkasını hatırlamaktadır. Ali Usta ise Doktor Zeki’nin kapısına dayanır. Hipnoz olayını kendi üzerinde çalışmasını ister. Zeki de iyice paniğe kapılmıştır. Son çare olarak Yasemin’i çok ünlü bir profesöre göstermeye karar verirler. Ancak profesör o kadar yoğundur ki randevu dahi alamazlar. Bu arada foyasının ortaya çıkacağından korkan Doktor Zeki, mahalleden kaçmaya karar verir.
özcan demiş ki;
samimi yazıyorum ki.bu filmde çok gülüyorum bu filmde çok düşünüyorum ve bu filmde arada ağlıyorum..teşekkür ederim filmde oynayan ve yapımda emeği geçenlere.yalnız kömür abi biraz daha filme katkı yapsa tadından yenmez :))

0   0

delimavi demiş ki;
Teşekkürler emeklerinize sağlık...

0   0

Mesut demiş ki;
ddizi.com ekibine sonsuz teşekkürler.. her hafta diziyi bu siteden takip ediyorum.. lütfen aynı özveri ile çalışmaya devam ediniz.. tüm arkadaşlarıma sizleri öneriyorum.. tekrar TEŞEKKÜRLER..

Admin Notu: Elimizden geldiği sürece bu çizgide devam edeceğiz. Etrafınızdaki kişilere önermeleriniz devam etsin :)

0   0

ali þenses demiş ki;
süper bir dizi gerçekten emeği geçen herkesten allah razı olsun tam bir aile dizisi çoluk çocuğumuzla oturup rahatca izleyebileceğimiz bir dizi. çok güzel mesajlar ve hayat dersleri veriyor.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler