logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Hanımın Çiftliği 63. Bölüm izle

Özet: Halide, Muzaffer Ali’nin kurtarılması için gereken paraya karşılık Güllü’den çiftliği istemiştir. Fakat tam da o sırada gelen bir telefon Güllü’nün imdadına yetişir. Banka istediği miktarda kredi vermeyi kabul etmiştir. Lakin Güllü’nün çiftliği ipotek ettirmesi gerekecektir. Güllü bankadan aldığı para ile oğlunu kurtarır. Şimdi ne yapıp edip çiftliğini de kurtarmalıdır. Halide ise tüm bu süreç sonunda yapayalnız kalmış, kimsenin sevmediği, istemediği bir kadın olmuştur. Teselliyi kendisini seven ve bunu her fırsatta ortaya koymaktan çekinmeyen Ekrem’de bulacaktır. Güllü çiftliğin üzerindeki ipoteği kaldırmak için canla başla çalışırken, Halide tüm hayatını altüst edecek bir haber alır. Bu hem mutlu, hem mutsuz, hem hayırlı, hem de onu yıkıma sürükleyecek bir gelişmedir. Dahası kaderin Güllü ve Halide ile işi henüz bitmemiştir.
Suat Aydoner demiş ki;
Bu hafta pek mantikli ve renkli idi hikaye

0   0

metin demiş ki;
serap hakettigi yere donsun,rolunude cok iyi yapiyor,tam teneke mahallesi kadini.halide hak ettigi yere donsun.abisini kaybetti,zor gunler yasadi,kemale nasil asik oldu,uyusmadigi halde.serap kocasi olunce kiymetli oldu,sucluluk duygusu belki,ekrem dokunulmazlik durumunda,ama uzun vadede ulkesine faydali olacagini soylemisdi.bence iyi gidiyor dizi..

0   0

Berran demiş ki;
Ben bu Ekremin ne yaptigina aklim ermiyor. Vali, Savci ve hatta tefeci bile Teskilattan taniyorlar onu.Ama o Vatan hainligi yapiyor. Ne bicim TESKILAT bu????Her türlü suc örtbas ediliyor Radyoyu duydunuzmu? Planlari calan IDAM edilecek dendi.Ben yazmistim burda Yani bu durumda EKREM ve HALIDE idama aday:))Hak yerini bulacak.Ama Güllü nasil kurtaracak ciftligi??

0   0

duygu demiş ki;
yeteneksiz senaristler yazmaya değil bozmaya devam ediyorlar.saçmalığın bini bir para.önceleri ploitik bir tavrı da vardı dizinin ve orhan kemal özgünlüğünde gidiyordu,ilgiyle de izleniyordu.Artık tam anlamıyla eziyet oldu.saçmalığı nereye kadar vardıracaklarını merak ediyorum.yeter artık bitsin bu çile.

0   0

ömer demiş ki;
çokkk saçma bi film olmaya bAşladı milleti mal gibi kendilerine baktırıyolar serap 4 ay önce dilekçe verdi avkata alı konulma sucundan ama jarma bir türlü gelemedi hayırdır arabasının tekerimi patladı bu merettin senaristin seneryonun dısına çıktığı kesinlik kazanmıştırrr

0   0

Berran demiş ki;
Üüüüüüf... amaaaan...böylemi bitirilir???Herkesi sinir ederekKötüler kazaniyor Vatan hainligi,darp,cinayet isliyorlar elleri kollarini sallaya-sallya dolasiyorlar.Ama iylier aksilik üzerine aksilik yasiyorlar.Benden bu kadar bundan böyle izlemeyecegim.Halideyi ciftligin sahibi olarak görmek istemiyorumOnun tafralarini kaldiramam.Halidenin Ekreme -bana asikmisin diye sorduktan sonra namus timsali Halidenin Ekremi yatak odasina sürüklemesi enteresi;)))Hani Güllüye laf etmisti bir zamanlar?? Ertesi gün Adama buzzzz..gibi davri.Kadin resmen paranoyaBen bu Ekremin hangi Teskilattan oldugubu merak ediyorum;)Savciyi, Kaymakamu bile dize getirdikten sonra

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler