logo

Ezel 63. Bölüm izle

Özet: Ezelin planında sıradaki kişinin kim olduğu bellidir; Temmuz. Ama Kenan Birkan, Kayanın ö-lü-münden sonra Ezelin işini bitirmeye kararlıdır. Temmuzu Ezelin peşine takar. Bu kez büyük de bir ödül vaat eder. Temmuzun kimselerin bilmediği geçmişi... Temmuz, kendisine verilen geçmişi silme ve istediği hayata kavuşma şansını kaçırmamak için gözünü karartacaktır. Ama Ezel başlangıçları sever. İki adam arasında hem geçmişi, hem geleceği kovalayan bir kapışma başlar. Ramizin gölgesi Kenan Birkana adım adım yaklaşırken, o gölgeyi yaşatan Ezel, Temmuzu yenmeyi başarabilecek mi?
isa demiş ki;
evet her bolumunu heycanla bekliyorum her bolumu super ama bazen kucuk yanlisliklar oluyor, mesela nasil olur,da ambulans cengizden once geliyor kaya icin evet burasi sacma

0   0

ferda demiş ki;
Tek kelimeyle yine harikaydi Bunca insan, bunca hikaye, nerden buluyorlar?bunca konuyu ve ilhami??????Yazarlarini gipta ediyorum;) Halada yeni hikayeler cikiyor hemde uyduruk degil Mesela TEMMUZun hikayesi, kisiligi ve gecmisi EN BÜYÜK EZEL, BASKA BÜYÜK YOK TABII TÜM EKIBIDE; SENARYO YAZARI BASTA OLMAK ÜZRE ISIKCISINA KADAR HEPSI HARIKAEMEKLERINE SAGLIK:))

0   0

özüme dömüþem demiş ki;
dizi çok güzel hele bu bölüm de süperdi ama daha çok (adminin) eline sağlık

0   0

Dynasty demiş ki;
Süper dizi,süper site Admin hepsinden süper ellerinize,emeğinize sağlık,teşekkürler...

0   0

alemdar demiş ki;
cok sevdigim bir dizi fakat artik kabak tadi verdi,neredeyse ülkeye hükmeden kenan birkan ezeli yenemiyecek, cok sacma.hep diziler iyi bitsin diye iyiler kazanir.real düsünün ezel kesinlikle kenanin yanina yaklasamaz bile aslinda.

0   0

bexruz demiş ki;
bu diziye hastayim cok gozal

0   0

hayalet demiş ki;
yeni zelladan ezeli izlemek buyuk keyif verici sizlere emeginizden dolayi cok tesekkur ederimm supersinizzz

0   0

SelimRu94 demiş ki;
Taa Rusyadan butun dizileri bu siteden ailecek izliyoruz .. Hemen hemen bugune kadar bir kusurunuzu da gormedim .. Emeginizi fazlasiyla gosterdiginiz icin tesekkur ediyoruz ..

0   0

nilüfer demiş ki;
yerim seni ezel su pozlara bak ya

0   0

altun demiş ki;
eee 8 part pert?

Admin Notu: Denendi çalışmakta.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler