logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Kavak Yelleri 157. Bölüm izle

Özet: Aslı’yı ma-hk-emede zor bir karar beklemektedir. Tüm olacaklara rağmen Aslı’nın hiçbir şeyden korkusu da yoktur. Aslı, kendisi ve arkadaşları için en doğru kararı verebilecek mi? Rıfat, Aslı’nın peşini bırakacak mı? Güven, para kazanmak için her yolu denemeye devam eder. Sipariş teslim etmek için gittiği öğrenci yurdunda müşteri arayışına girer. Yurdun kantincileri ile Güven arasındaki kovalamaca evlere şenlik olur. Tüm bunlar yetmezmiş gibi, konağa gelen turistleri memnun etmek isterken, Güven’in adeta göbeği çatlar. İlk maaşını alan Aslı parasını kaptırır. Aslı, h-ır-sızın peşinden koşarken, bambaşka bir dünyanın kapısını aralar. Deniz, Özge’yle reklam çekimlerine devam eder. Özge, Deniz için patronunun her dediğine boyun eğer. Öte taraftan Deniz işten aldığı ilk avansla Mine’ye bir sürpriz hazırlar. Bu sürpriz, Deniz’in başına iş açar. Mine ise artık evliliğe yeşil ışık yaktığını belli eder. Deniz acaba bu konuda bir hamle yapacak mı? Aslı, Deniz ve diğerlerinden birine yolculuk görünür. Konakta hüzünlü dakikalar yaşanır. Konağın kapısını ise hiç beklenmedik bir isim çalar.
özge demiş ki;
Hepiniz sacmaliyorsunuz! Kavak yelleri devam etmeli
15.08.2014 - 16:52
0   0

Ersin demiş ki;
Bu dizi ne zaman bitecek inşallah ya.

0   0

yilmaz82 demiş ki;
1990 dogumlu doktor olan sadece ASLI dir herhalde bir dizi anca bu kadar sacmalar.

0   0

hakan demiş ki;
kardesım buneyaa flm kotu olmaya basladı ızyesım gelmıo artık hep aslının basına bıseyler gelıo nedır bu böle mantıksızlasmaya basladı flam ıyıce..

0   0

Turane demiş ki;
bu asli gercekden kendinden baska hec heksi dusunmuyoryaa,her kes urasiyorki borclarini odesin, asli her sey maf ediyorya,guvenin ve mineyi cok seviyorum

0   0

gülhan demiş ki;
EVET ARKADASLAR COK HAKLISINIZ DIZI COK SACMA OLMAYA BASLADI EFE ÖLDÜ DIZININDE TADI KACTI,SASIRDILAR ARTIK DIZIYI NASIL UZATICAKLARI,BÖYLE DEVAM EDERSE ZATEN REYTINGI DÜSÜP DIZININ SONUNU BILE GÖREMIYCEZ BENCE HEMEN DIZIYE SON VERSINLER.

0   0

Pelin demiş ki;
Her dizideki gibi bir üzüntüden sonra Seyircileri güldürmeye calisiyorlar. Fakat bu dizi güldürmeye calistikca dahada batiyor.. bu ne ya simdide Asli evdenmi gidicek. Efenin 2. Ölümünden sonra izlenmez zaten artik.

0   0

ece demiş ki;
ya bu dizi nezaman final olcak merak ediyorum nerden bulurlar bukadar sacma uzatmaları ayrıca hiç izlemiyorum ama eskiden izlerdim kimin nezaman kime aşık olcagı birlikte olcagı beli olmayan filimleden nefret ediyorum ne yani aşk bukadar basitmi o olmadı bu sonrada hep birlikte takılıyorlar ben biraz eski kafalıyım insan bir kere aşık olur ve arkadaş olamaz bence.

0   0

jale demiş ki;
"Türkan" gibi muteşem diziler ekranlara veda ederken böyle saçma sapan salak diziler reytingi sıfıra düştüğü halde neden hala oynanmaktadır? İşte tüm zamanların hikayesi bundan ibaret..

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler