logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Hanımın Çiftliği 61. Bölüm izle

Özet: Güllü, Orhan’ın intihar etmesi ve sonsuza dek hayatından çıkmasının ardından, yaşamına kaldığı yerden devam etmek istemektedir. Halide ve Ekrem’se tedirgindir. Zira Güllü, Orhan’a yardım ve yataklık ettiklerini bilmektedir. Halide’nin başı Ali İhsan’la da derttedir. Adam evine kadar gelip yeğeni için kan parası istemiş, aksi halde bedel olarak yeğenini alacağını söylemiştir. Fakat Güllü, Halide ve Ekrem’i ele vermeyecektir. Çünkü başka planları vardır. Halide kan parasını bulmak için çaresizce çabalarken, Ramazan, teyzesinin onun başını da belaya soktuğunu öğrenip ne yapacağını bilemez hale gelir. Kaçıp gitmek mi, yoksa kalıp mücadele etmek mi yeğdir?
ferda demiş ki;
Ben Orhan Kemali iyi tanirim.Onun REYTING kavgasi olmadigindan TV yapimcilarinin isi bu roman ve gercekten uzaklastirmakYani bircok olay abartilmisAyrica casusluk olaganüstü "GIZLI" lik isteyen bir istiÖyle uluorta emirler yagdirip iktidarini kullanamaz Sanki mafiöse Holding Patronu:)))Halide ve Ekrem idam edilmeli bence.Ekrem kesinde ama Halide yine pacasini kurtarir

0   0

metin demiş ki;
Orhan Kemal 1961 de hikaye etmis,Cehaletin icinden boyle yazarlarin cikmasi buyuk deger,ne diziler var 2011 geldik hala hayal urunu izleyenide cok.jarma asker sonucta.bence saglam 1 roman.

0   0

Berran demiş ki;
Zeynep Arkadas, hakli iyice sacmalamaya basladilar.Sanki TEXAS Nedir Ali ihsan ve adamlarinin ellerinde silahla ev basmalari,adam dövmeleri vesaire.., 1950 anlatiliyor TA$ devri degilSonra tehdit var diye Jarmaya gidiliyor oda kilini kiprdatmiyor.Diger ya Ruslar icin calisan, casus Ekrem bir telefonla herseyi yaptirtabiliyor.Yani Vatan Haini bir yerdeKendimi zorlayarak seyrettim.Ancak Ali Ihsan, Halide ve Ekremin hapise girdiklerini görmeyide cok istiyorumBenim icin $ölen olacak:)))

0   0

ferda demiş ki;
Ali Ihsanin eline saglik Halideye tokadindan dolayi;)

1   0

zeynep demiş ki;
senaryo cok sacmalamaya basladi,belliki yazarin yasi 7 alti... katil halide nin yaptiklarini bilenlerde, hadi siyirdi artik tekrar girmez diyor, jarma öyle bön bön masasinda oturuyor, halk kendi basina öldürüyor, vuruyor, kiriyor... oh ne ala senaryo... yemisim dizinizi, kendiniz oynayin kendiniz izleyin... benden paso... kendime bu iskenceyi layik göremem, sinir sistemlerim cok uzun süre lazim olacak bana daha...

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler