logo

Yer Gök Aşk 34. Bölüm izle

Özet: Havva bir an önce Bade’den kurtulmak istemektedir. Acilen bir plana ihtiyacı vardır. Bade, Yusuf’a verdiği bilgiyle farkında olmadan Havva’nın işini kolaylaştıracaktır. Bade ve Yusuf’u kıskanan tek kişi Havva değildir. Mehmet’in Yusuf’a öfkesi kat be kat artmaktadır. Sürekli Yusuf ve Havva’yı bir arada gören Cüneyt bu işkenceye daha fazla katlanamayacağına karar vermiştir. Haftalardır reddettiği Mehmet’le iş birliği yapacaktır ve Yusuf’tan intikamını alacaktır. Mehmet, Cüneyt’in teklifini memnuniyetle kabul edecektir. İhtiyaçları olan tek şey şahane bir plandır. Bade’nin sırrını öğrenen Havva hiç vakit kaybetmeden harekete geçecektir. Bade’nin babasının gerçekleri öğrenmesi an meselesidir. Kızının başka bir yerde çalışmasına asla izin vermeyen Celal Palalı soluğu marketin açılışında alacaktır. Havva bir zafer daha kazandığını düşünmektedir oysa bu kez ciddi bir rakiple karşı karşıyadır.
Berran demiş ki;
Tesekkürler MSFigo, bende senin yorumlarini zevkle okuyorum.Hatta bazen "tercüman" oluyorsun.Örnegin Lale Devrindeki son yorumun harika bir ÖZET olmusGönlüne saglik:)

0   0

hazan demiş ki;
yer gök aşk dizisi havvacıların sürekli forumlarda yazdıkları gibi havva için izlenmiyor havva dizide kötü entrikacı bir karakteri canlırıyor ve oyunculuğuda çok iyi kötüyü oynamaya müsait yusuf ise ona aşık değil bunu her fırsatta görüyoruz havva gülsüm gibi betül gibi yusuf için havvaya gerçek aşkla baktığını hiç görmedim sürekli soru işaretleri var yusufun bakışlarında o bahsettiğim forumu bazıları bilir sanırım dizifilm diye bir yer objektif yorum yapanları hemen banlıyorlar yasaklıyorlar orada yalnız havvacılar yazabiliyor birkaç kişi yani onlarda havva gibi kendi yalan dünyalarını kurmuşlar istedikleri gibi yazıyorlar işte bu dizi bizlere yalan dolanla bir yere varılamayacağını gösterecek ben iddia ediyorum ki havvanın yeri akıl hastanesi olacak.

0   0

MSFigo demiş ki;
aysel hanim, sizde sag olun. hayir yazar degilim, ama birgün bir kitap yazmak isterim ;)) ben berran hanimin cok daha güzel yorumlar yazdigina inaniyorum ;) hele buldugu laflar süper ötesi ;) aslinda bakarsak, bütün karakterler yalan söylüyor. havva, deli remzi ve seytan teyze zaten seytana pabucunu ters giydirirler amaaaa öbürleride az degiller. hepsi yalan söylüyor. bu arada yilmaz beyle ve havvanin annesinin arasinda birseyler gectigi belli. ben münevver ve yigit askina inanmistim. cok güzeldi ama maalesef bozuldu. aslinda burdada havvanin az bucuk kabahati var. hatirlarsak, yusuf münevverin cüneyt ile birseyler yasadigini düsünmüstü. tabii havva birsey demedi ve toprak kiza acimisti. ilk zamanlar havva cok ön plana konuldu. ikinci bölümde yusufun gözüne girmesi icin sac bas yapilmisti fizigini ön plana cikaracak giysiler giyinmisti. toprak ise cok sade birakilmisti. simdi toprak lale devrine girdikten sonra güzellestirildi. badede cok güzel bir bayan. yalniz betüllü kiyaslarsak bade daha insanca duruyor. yani kafa yapimindan. betül biraz kücümseyen bir tipdi. bade öyle birine pek benzemiyor.

0   0

Berran demiş ki;
Haklisin AYSEL Onun savunulacak bir tarafi yokki..., Onun fanatikleri kafi derecede özel sayfasinda muhalifsiz chatlesir gibi yaziyorlar ve onu göklere cikariyorlar:))))

0   0

aysel demiş ki;
bi seyi unutdum,yorumlar guzel dedim ya,ancak havvaseverlerin yorumlari haric,cunki su oyunbaz kizin sevilecek bi tarafi yok,

0   0

Berran demiş ki;
AYSEL Kardes tesekkürler Sende sagol:)) Hosca kal sevgiyle kal.Iyi hafta sonlari..

0   0

aysel demiş ki;
ya arkadaslar kac bolumdur sizin yorumlariniza bayiliyorum,ozelliklede berran hanim,msfigo hanim(cok gumanki hamim efendi)sizin.ya siz yazarmisiniz boyle?dogrusu bana soyleyecek soz birakmiyorsunuz.yazan parmaklariniz var olsun,hep boyle devam edin.bende seve-seve okuyum.arkadasiniz aysel

0   0

sirma demiş ki;
Bencede Bade cirkin ve kalin bacakli degil.Dis güzellikten ziyade ruh güzelligi ve kafasinin icindeki güzellikler önemli Ayrica burunada laf söylemek alay etmek iyi degildir diye duymustum.MSFigo Arkada hakli.Havvanin Badeyyi tanimasi gerekirdi.Havvanin yaptigi kapristen baska bir sey degil.Kiskancligida güvensizlikten ileri geliyor.esasinda bunlarin ikiside birbirine güvenleri yok.Ayrica öyle aman-aman bir A$Kta göremiyorum ben..Toprak la Cinar asik olurlarsa onlarin a$ki güzel olur.

0   0

MSFIGO demiş ki;
gercek hayatta biriyle beraber olmak icin sadece güzellik yada akil yetmiyor. ona bakilirsa badeyi oynayan baya cok güzel ve akilli olabilir. havvada ördek agizli ve kasik suratli biri ;) eger badenin burnu söz konusuysa ;) belki yusuf gibi biri bade gibi biriyle gercek hayatta daha iyi gecinebilir. ve sanatcilarda bu cok olur. cok cabuk beraber olurlar ve cok cabuk ayrilirlar. havva konusuna gelirsek: havva hanim dünyanin nasil dündügünü bilmeli birkere. insan her kiskigi yada sevmedigi birini böyle aptalca ve entrikali sekilde attiramaz. bende isimde sevmedigim insanlarla karsilasiyorum. havva birkere badeyi dogru düzgün tanimak zahmetini görmedi. hemen kiski. o zaten her kadini kiskanir yusufla irtibati olanla. bade gercekten disli birine benziyor. iyi etti. hem babaya resti cekti hemde havvaya gösterdi. bade havvanin ondan hoslanmadigini ve istemedigini anladi. birde mehmet arkasinda olursa havva hanim bundan sonra iyice catlar ;)

0   0

MSFIGO demiş ki;
MSFigo demiş ki; "allah askina, su havvanin yusufu cok sevdigi icin böyle yaptigini demeyin ;))) bu kiz tam bir cadi. tamam diyelim badeyi kiski ama kizin is hayatiyla oynamasi dogrumu? tamam bu kizin belki o paraya ihtiyaci olmayabilir ama sirf havva badeyi kiskigi icin kizi isinden ettiriyor resmen. bu ne bicim davranis? yusuf hic bir kadinla calismayacakmi sirf havva kompleksli biri oldugu icin? birde gazeticiler gelirken yalan yusufa kedi gibi sokulmasi? cok cocukca bir davranis. bade ona gayet dogal davraniyor, iltifat ediyor hatta nazarlik bile aldi. nerde havvada o incelik? birde o tipsiz teyzesiyle pis pis gülmeler... bunlar cok adice davranislar bence." kusura bakmayin arkadaslar. bazi kelimeleri unutmusum ;)

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler