logo

Nuri 6. Bölüm izle

Özet: Nikah tazelemeye karar veren Reyna, Leyla’yı da törene davet eder. Cafe’nin inşaatı nedeniyle evinde kalamayan Leyla, çocuklarıyla beraber geçici olarak Nuri Palas’a yerleşir. Bu durum Reyna’nın canını çok sıkar. Nikah tazeleme törenine Rayna’nın annesi Fatoş da katılır. Nuri’yle pek anlaşamayan Fatoş’un Mimar Can’dan hoşlanması Nuri’nin çok işine gelir. Can’ın gizemli telefon konuşmaları Leyla’nın canını sıkmıştır. İnsanlara güveni iyice sarsılan Leyla sonunda öyle bir değişim yaşar ki çevresindeki herkes şaşkına döner. Leyla’daki bu değişim Nuri’nin dünyasını allak bullak eder.
ayþe demiş ki;
Nuri zaman zaman güldüren bir sit com. Bölümler ilerledikçe belki daha da iyi olacak. Ancak Meltem Cumbulun peruğu gerçekten çok kötü. Saça kaynak yaptırarak uzatmak bu kadar kolay iken o peruk niye? Oysa Beyaz showda kendi saçıyla ne kadar güzel görünüyordu.

0   0

Celinè demiş ki;
Reyna rolündekini begenmiyorum rolünü cok abartiyorAyni sekilde Mesutta abartiyor daha dogrusu SIKIYOR o anlattiklarini kisaltsinlarDigerleri hepsi iyiler. Mimar karakteride donuk Yöreye has hertürlü özellige cok dikkat edilmis BRAVO;) Örnegin; sive,2 kisi karsilasinca hatir sorma sekli yani tekrar daha-daha ne yapiyorsun??gibiSebze -meyve isimleri v.s.,v.s.,hepsi cok iyi.Yeni evli ciftin nikah tazelemesini ilk defa duyuyorum Onu ancak uzuuun evli ciftler yaptirirlar Cogu tiyatro kökenli oldugu icin seyretmek keyifli.Favorim: ASUMAN DABAK

0   0

ezgi demiş ki;
son part bugün eklenecek mi

Admin Notu: Tamamlandı

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler