logo

Bitmeyen Şarkı 28. Bölüm izle

Özet: Servetin ortaya çıkışı, Yamanla Ferayeyi bir kez daha karşı karşıya getirecektir. Yaman, hasta kardeşi ile sevdiği kadın arasında seçim yapmak zorunda kalır. Bu süreçte kızı Kevserin daha fazla üzülmesine dayanamayan Zahide, Yaman ve Kadirden gizli harekete geçer. Bu durum en çok Ferayeyi elde etmek için türlü oyunlar oynayan Cihanın işine yarayacaktır.
rahim demiş ki;
yaman yanlış yaptı.

0   0

gül demiş ki;
bu filmi artık gununu değişmeyın ve bitmesın cok guzel olmus

0   0

yunanistan demiş ki;
yiaziklar olsun yamana zaide kara yilan bitmeyen sarki28 bolum :ddizi.com

0   0

bitmeyen þarký demiş ki;
yine gününü değiştirmişler dizinin offf yavv şimdidide SALI gününümü beklicez fragmanıda koymamışsınız ddizi adminciler

0   0

Ahmet demiş ki;
Yaman bırakır mı Toprağı

0   0

füsun demiş ki;
Ben böyle Aile elemanlarina hicbir yerde rastlamadim.Dedikoducu,gecimsiz,sürekli hakaret eden ve nankör Ferayenin eline su bile dökemezler.Yaman,Kevser ve Servet onlarin(Zahide,Kadir Aga ve SIRMA) genlerini tasiyorlar.Yani onlarda egoist ve haysiyetsiz Feraye Yamanla evlenmesin. Zahide oldukca ona rahat yok.Cihanla evlensin

0   0

Zibus demiş ki;
Super bolum

0   0

nurdan demiş ki;
Servet serserisi Babasina: -Benim icin birsey yapmiyorsun ama Torunun olunca Dünyayi ayaga kaldirirsin demesine güldüm.Zira Adam(Kara) öldürmeside dahil her türlü pisligini Kadrr Aga örtbas etti.Nebicim istir anlamadim.Bi Dizi ve diger Dizilerde Katiller ellerini kolllarini sallaya-sallaya geziyorlar cezalirilmiyorlar ne bicim kanunlar bunlar???Ferayeyi begenmeyen bu 2 gecimsiz Aile kendilerinin ne kadar EGOIST.NANKÖR ve HAYSIYETSIZ olduklarini ispat ettiler En basta Zahide ve Kevser tabbiki.Kadir Agada özüne döndü.HIcbiri Ferayenin tirnagi bile olamazZavalli Feraye ne kadar hayal kirikligina ugradi.Insallah Avukat Belgeyi zamaninda yetistirirYaman ayrilsin Feraye..

0   0

hezal demiş ki;
yaa ne berbat bir aile bicimleri var bence feraye hepsinden daha onurlu, cihanla evlensin yamanida biraksin ailesinide biraksin alsin oglunu yaman ve ailesininde ne halleri varsa gorsunler..

0   0

Hayriye demiş ki;
MERVE tamamen katiliyorum size.Zaten 2 Ailenin tüm üyeleride berbat.Basta Anneler olmak üzre.Hele Zaide yilanin basi o kadin... Kadir AGA bile gercek yüzünü gösterdi.O begenmedikleri FERAYE hepsinden daha karakterli..bencede Yamam Ferayeyi hak etmiyor.Olmaz olsun böyle bir ask ;((

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler