logo

izmir Çetesi 4. Bölüm izle

Özet: Cemal, Selami ve Ateş Kazımın tuzağından kurtulduklarını sanırken Yunan askerleri tarafından adaya kaçak giriş yapmaya çalıştıkları gerekçesiyle hap-se düşerler. Kurtulacaklarından tamamen ümitlerini kestikleri anda hayatlarını kurtaracak asıl bilgi Cemalin hafızasından gün yüzüne çıkar ve özgür bırakılmak bir yana Sakız Adasında kahraman ilan edilirler. Selami ve Ateş ise hala Cemale olan borçlarını ödeyememenin vicdan azabıyla yeni planların peşine düşerler. Ancak günü kurtarmak için yaptıkları ufak do-lan-dırı-cılıkları yine başlarına bela olur. Cemal her şeyin bittiğini düşünürken Zekinin her gün yaptığı düzenli ziyaretlerin bir türlü sonu gelmemektedir ama her defasında Cemal onu başından savmayı başarır. Bir yandan da Ateş ve Mirayı baş göz etmeyi kafasına koyan Mahmure sonunda istediğini yaptırmanın bir yolunu bulur. Ateş ve Miranın onun arzusunu yerine getirmekten başka çareleri kalmayacaktır. Selami ise Duruyla buluşmak için kendine göre bir plan yapar ve sonunda onunla birlikte sinemaya gitmeyi başarır. Cemal her şeyin sona erdiğini düşünürken dükkanına gelen beklenmedik misafir ortalığı karıştıracaktır. Dükkanının satılacağını öğrenen Katya başına daha kötü bir şey gelemeyeceğini düşünürken ona en ağır darbe Cemalden gelecektir.
erdem demiş ki;
siteniz cok guzel ve sade tebrik ediyorum yurt disindan takip ediyorum ayrica izmir cetesinin hd si ne zaman cikar acaba tesekkurler.

Admin Notu: Hazırlanıyor şu anda.

0   0

afet demiş ki;
her sey cox kozel musafir hanimin qonusmaqi cox qicik insalah musafir olaraq keri doner esmila hanmim katya konusa cox xos kelir

0   0

hakan demiş ki;
metin ne bekliyodun bilader izmir tarihini anlatan bi belgeselmi??? bu bir senaryo ve diziden ibaret fazlasini beklememek lazim, begenmiyosan izleme seni zorlayan yok

0   0

yasin demiş ki;
siz bi harikasınız sizden bıdaha yok tesekkurler ddizi yonetıcılerı

0   0

dynasty demiş ki;
Güzel sıcak bir dostluk dizisi gayet güzel.Tabi DDizi.comun hakkını yemek olmaz bize bu kadar çabuk ulaştırdıkları için teşekkürler,ellerinize sağlık.

0   0

nurdan demiş ki;
Bir arkadas vasat digeri müthis yazmis:)))) Bence fena degil.Canim Izmir icin izliyorum..

0   0

metin demiş ki;
dizi vasat.izmir li olarak kiniyorum.hic bir sey vermiyor.mantiksiz,karakterler cok pasif

0   0

Fecri özdedmir demiş ki;
Tek kelimeyle mthiş bir çalışma dizi bitmeden bölümler giriyooo supersınız ddizi.com çalışanları

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler