logo

Lale Devri 25. Bölüm izle

Özet: Herkes Yeşim’in bebeği aldırdığını düşünmektedir. İkbal hariç bütün aile vicdan azabı duymaktadır. İkbal’in, Zümrüt’e karşı tavırları Nedret’i ve Necip’i rahatsız etmiştir. İkbal, Necip’i Zümrüt’e kaptırmak üzere olduğunu anlamıştır. Rakibi kadar genç ve güzel görünmeye karar verir. Toprak, Çınar’ın dert ortağı ve akıl hocası olmuştur. Yeşim’in toparlanmasına yardım etmesi için Çınar’a yol gösterir. Çınar zor günlerine kendisine destek olan Yeşim’i hayata bağlamak niyetindedir. Tekstil fabrikasını Taşkıranlara devredecektir. İşin başında da Yeşim olacaktır. Bu karar Taşkıranlarca hoş karşılansa da, Ilgaz’lar aynı fikirde değildir. İlk kez Çınar ve Necip gerçek bir fikir ayrılığı yaşayacaktır. Kerem’in uyuşturucu satıcılarıyla başı ciddi bir şekilde belaya girmiştir. Acilen yüklü miktarda paraya ihtiyacı vardır ve durumun vahametinden kimsenin haberi yoktur. Toprak’ın temiz, gururlu, iyi niyetli halleri Çınar’ı çok etkilemektedir. Yurt dışından gelen arkadaşı ve eşiyle buluşmaya Toprak’ı da götürür. Güzel bir gece geçirirler. Çınar her geçen gün Toprak’a daha da yakınlaşmaktadır.
Zeynep demiş ki;
bu diziyi Toprak dahil olduktan sonra izlemeye baslayanlardanim.
03.01.2013 - 01:06
0   0

pinar demiş ki;
sarkInIn issmi Gift - MPP (My Pink Pussycats) - Produced by OD Hunte

0   0

EDA demiş ki;
ACİL….. 25.Bölümde Yeşimin dans ettiği yabancı şarkıyı bilen varsa yazabilir mi? acil arıyorum. yardımcı olursanız çok minnettar kalıcam:) Şimdiden teşekkürler….

0   0

EDA demiş ki;
ACİL….. 25.Bölümde Yeşimin dans ettiği yabancı şarkıyı bilen varsa yazabilir mi? acil arıyorum. yardımcı olursanız çok minnettar kalıcam:) Şimdiden teşekkürler….

0   0

ece demiş ki;
bahram buldunmu şarkıyı ya admin şu şarkıyı bari sen yaz kurbanin olim yaw.

0   0

bahram demiş ki;
demiş ki; bişi sorcam 3.kısımda yeşim bir şarkıyla dans ediyo şarkıcıyı bilen varmı acep?

0   0

zeynep demiş ki;
bu diziyi topragin transferinden beri izliyorum, fakat dizide kimin kim oldugunu hala anlayabilmis deyilim... bana bu dizinin önemli noktalarina deginerek özet verebilecek arkadasimiz varmidir, cok rica etsem... bastan bir iki bölümünü izlerim diye aradim fakat bulamadim... yada nereden geri dönüsümlü izleyebilirim fikri olan varmi... tesekkürler...

0   0

hasan demiş ki;
2.partta takılıyor hocam dizi

0   0

Frialdi demiş ki;
Tüm yorumlari okudum irmak g. haric hepinizöe tipatip ayni düsünüyorum.Bende TOPRAK girdikten sonra izleyenlerdenim,ve formati carpik iliskiden uzaklastirp degistirdiklero icin kutluyorun:)))Evet ablasi Havva Konaka hanimefendisi olmayi, türlü saklabanliklar ve sahtekarlik yaparak umarken TOPRAK oldu bile:))) Havvada :UMA UMA DÖNDÜM SARI MUMA der artik.

0   0

kader demiş ki;
cınar sana tavsıyem amcanın sözlerını yapana atma.onun sözünü dinle kurtlara yem olma aklını başına al.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler