logo

Kayıp Aranıyor 1. Bölüm izle

Özet: TRT 1 ekranında yepyeni bir dizi: Kayıp Aranıyor. Kayıplar, izi kaybedilenler, nicedir haber alınamayanlar için kapanmayan birer dosyadır, sevenleri için kapanmayan birer yara. Şu an Türkiye’nin dört bir yanında, hâlen kayıp olan yüzlerce insan var, kimine göre binlerce… Dizinin 1. bölümünde gelişen olaylar; Yakup, kaçırılmış bir çocuğu kurtarma operasyonundan dönerken şubede onu bir sürpriz beklemektedir. Çocuk Şube’den gelme Asya, artık onun yardımcısıdır. Yalnız çalışmaya alışkın olan Yakup, Asya’ya hiç de sıcak davranmaz. Yeni şubesinde ilk gününü yaşayan Asya ise, bu sert adama uyum sağlamaya çalışmaktadır. Ekibimiz bu bölüm, kaybolan liseli bir çocuğun peşindedir. Yeni yetme bir çocuk ve her köşesi ayrı bir tehlike barındıran metropol… Ailesiyle bir derdi, bilinen kötü bir alışkanlığı olmayan sıradan bir genç, nereye gitmiş olabilir? Kayıp Aranıyor, 15 Mart Salı TRT 1’de…
elif demiş ki;
o tost değil ki kır pidesi... :))

0   0

ada demiş ki;
son partta tost yedikleri yerde tost yapacak yer yok ama nereden de buluverdi hemen helal be.

0   0

tatlianne demiş ki;
neyle dolu olsaydi yazin da ögrenelim. gercekler biraz sade oluyor.ama aci bilenin yasayanin icini yakar.cocugunu kaybetmemis kimse,yetim kalmamis insan bu diziye hikaye bos diye bakar.dolu oldugu taraftan seyredin.

0   0

olympix demiş ki;
boş bi dizi hemde bomboş..levent ne yaptı bu bölümde daha ilk bölümü dizinin ne yaptı ya allah aşkına:)partneri için belki seyredilir..bence üçüncü bölümden sora bitirsinler..

0   0

eser demiş ki;
yorumumda bir hatami var? neden yayinlamiyorsunuz?

0   0

eser demiş ki;
HarikaLevent Üzümcü rolünü oynamiyor yasiyor ama en güzeli mütevaziliginden hicbirsey kaybetmemis nadir sanatcilardan. Oyuncu demiyorum cünkü bu gercekten tam bir sanat. Tiyatrodada gördüm, okadar yogun calisma temposu oldugu halde, sakin kalabilmek büyük basari. Birde Abimm filminde harikaydi, herkesin harci degil saf rolünü bu kadar güzel oturtmak, dünyada cogu büyük oyuncular, bu tip rollerle kendilerini kanitlamislardir, ve sonrasinda begenilmislerdir. Bence Levent Üzümcü bunlardan birisidir..dizinin cok tutan diger nir diziyle ayni günde yayinlanmasi biraz sanssizlik ama lütfen devamm et Levent,her halukarda takipcinim..siteye tskler, yine süpersiniz,fakat neden dizi tek parta alinmadi?

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler