logo

Nuri 2. Bölüm izle

Özet: Leyla ile Nuri, İzmir Alaçatı’da büyümüş, daha çocukken birbirlerine aşık olup, büyüyünce de evlenip, üstüne de biri kız, biri erkek iki çocuk sahibi olmuş, mutlu bir çifttirler. Ta ki, Nuri, günümüzün en amansız erkek hastalıklarından olan “Azgın Teke Hastalığı” na yakalanana kadar. Nuri (Oktay Kaynarca), Alaçatı’ya surf yarışması için gelen 21 yaşında genç bir kıza gönlünü kaptırıp, onunla evlenebilmek için 21 yıllık karısı Leyla’yı (Meltem Cumbul) boşayınca, ortalık karışıyor. Boşandıktan sonra Nuri’yi bir daha görmemek için doğup büyüdüğü evi terkedip İstanbul’a yerleşen Leyla, kızı Kumru’nun söz töreni için bir günlüğüne Alaçatı’ya dönmek zorunda kalınca; herkes, Leyla’nın Nuri’ye nasıl davranacağını merak ediyor. Ama asıl sürpriz; Leyla, İstanbul’a geri dönmekten vazgeçip, Nuri’nin işlettiği Nuri Palas’ın karşısındaki evini bir cafe’ye çevirmeye karar vermesiyle ortaya çıkıyor. Leyla, Nuri’den almak istediği bütün birikmiş intikamlarını, onun cafesini ve otelini iflas ettirerek almayı düşünüyor.
oxana demiş ki;
Sürükleyiciyani SIKICI degil Komedi boslugunda cekilir biraz gülmek icin.Ancak IZMIR CETESI ve PAPATYAM daha tam bir KOMEDI Burada Asuman Dabak en basarili

0   0

CoRci SoN demiş ki;
Dizi Bence İyi ... Hoşuma Gitti Oktay Kaynarca Kurtlar Vadisinden Sonra Ayakta Pek Duramıyor Bence O sert Adam Şimdi Kılıbık Rollerinde Oynuyor. Sert Rolleri Daha İyi Oynadıgını DÜşünüyorum. Komik Roller Ona Göre Degil.

0   0

Celinè demiş ki;
Azerin_01 tesekkürler:)) yanitlamistim ama maalesef cikmamis:((Ben Adanaliyi hic seyretmedim.Ondan baska baska bir dizide görmüstüm ama hangisi???Iyi aksamlar:)

0   0

mehin demiş ki;
HARIKA DIZI AMA OYUNCULAR ILK GUN YANI 1. BOLUMDE BIRAZ ZAYIFDILAR.SIMDI DAHA IYI

0   0

simgem demiş ki;
yha bence abartmayın. çok güzel değil ama güzel. ve bu arada oktay kaynarca komedi dizilerinde hiç iyi değil. ama dizi süper ben izliyorum. umarım devam eder. bence başarılı. istemiyosanız istemeyin. yani siz izlemiyosunuz diye yapımcılar 3-5 kişinin lafınımı dinliycek.

0   0

kübra demiş ki;
bu arada bu film hangi gün çıkıyor

0   1

kübra demiş ki;
bu film çok güzel ben bu filmde en çok leyleyı seviyorum

0   1

azerin_01 demiş ki;
TUGCE ÖZBUDAK men onu Adanli-dan taniyiram, orada Pinar rolunde chekilmishdi.

0   0

Celinè demiş ki;
Evet bencede ikiside komediye uygun degiller En basarili Asuman Dabak ve Vurak Celik Nazli(2.eltisi rolündeki) karakterini oynayan TUGCE ÖZBUDAK daha önce hangi dizde oynamisti?? Yatdimcu olursaniz sevinirim:))

0   0

MIZMIZ demiş ki;
Emege her zaman saygim vardir ama,bu dizide birseyler yok........ Ruh yok,karakterler cok zayif,insani etkiliyecek,guldurecek,heycanliracak seyler cok zayif.AMA ALACATININ GUZELLIKLERINE HAYRAN KALDIM.Sadece bu diziyi goturmeye yetmez.Oktay Kaynarca yanlis yapiyor,para kazanmak icin ne bulursa atliyor.Bir zamanlar SLVESTER STELONE (RENBO,RAKY)Once dunya capinda un yapti,Sonra ne bulursa flim cevirdi,sonunda Universal Flim Sirketinden kovuldu.Oktay Kaynarca komedi senin isin degil.Bu dizi on bolumde biter... Senaryo yazari yaratici ol,yapimcinin paralarina yazik Ben mizmiz,demedi demeyin,iikinci bolumden sonra seyredemiyecegim...AlACATI COK GUZEL,MUTLAKA GIDECEGIM.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler