logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Hanımın Çiftliği 54. Bölüm izle

Özet: Kemal ile Halide’nin boşanma davasının görüleceği mahkeme günü Kemali de Güllüyü de kötü bir sürpriz bekliyor. Yağmur dinerken, Kemal’le konuşmak için oraya gelen Halide. Güllü ile Kemali birlikte görür. Her şeye rağmen bunu hiç beklememektedir ve çok sarsılır. Güllü ile Kemal ise görüldüklerinden habersiz evlenme planları kurmaya başlamışlardır bile. Ancak Halide buna izin vermeyecektir. Boşanma davasının görüleceği mahkeme günü Kemali de Güllüyü de kötü bir sürpriz beklemektedir. Gözünü intikam hırsı bürümüş olan Halide bundan sonra onların hayatını cehenneme çevirmek için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Çiftliğe gelen Kabak Hafız, Gülizar’a evlenme teklif eder. Ancak aldığı cevap onu şoke eder. Dahası tüm bu süreçte Ramazan ve Pakize tarafından kandırıldığını öğrenir. Köylülerle arasını düzeltmek isteyen Güllü, Yılmaz ve Fattum’un düğününe gider. Ancak o sırada köye gelen banka yetkilileri Karahasan arazisine bankanın el koyduğunu ve arazinin yakında satışa çıkarılacağını bildirir. Orhan’ın üzerine geçirdiği bu araziyi bazı borçlarına karşılık ipotek ettirdiği ortaya çıkar. Orhanın ölüm haberine rağmen onun yarattığı yıkımın etkileri sürmektedir. Güllü bu konuda da yapabileceği hiçbir şey olmadığını öğrenir. Bankadan, Karahasan arazisini satın alan, kimsenin beklemediği biri olur. Toprakların yeni sahibi hem Güllü ile Kemal hem de köylülerin başlıca düşmanı haline gelecektir.
erbay demiş ki;
olan hanzaya oldu ona acırım

0   0

erbay demiş ki;
olan hanzaya oldu ona acırım

0   0

MSFIGO demiş ki;
Sirma haklisin. aslinda iki kadinda ekdiklerini biciyorlar su an. halidenin sonu ne olacak belli degil. iki kadinda aslinda cok hirsli ve cok güclü. bu diziden bayagi zevk aliyorum cünkü iki güclü karakter oynuyor. yani esit bir sekilde. acaba ekremin maksadi ne? hem karizma var adamada hem bir karanlik.

0   0

metinbitmeyenþarký demiş ki;
bu nasıl bi dizi yav lastik gibi uzattılar hiç tadında bırakmıyorlar diziyi. Bakın Aşkı Memnu ya tam zamanında bitirdiler diziyi çok da güzel ve de çok da izlendi. Roman biteli aylar oldu. Bunlar hala saçma sapan konular koyarak filmin içine ediyorlar bari dizini ismini değiştirsinler.

0   0

SIRMA demiş ki;
Evet MSFIGO evet haklisin.Güllününde sucu var.Ancak Halidede taa..basindan beri provaköter bir davranis sergiledi.Yani Güllüyü hicbir zaman kabullenemedi.Güllününde son yaptiklari tabiri caizse; tam bir CUVALLAMA:((Yani kolay-kolay kurtaramayacak kendini.Evet Muzaffer Bey mezarinda sagdan-sola dönerZira Güllü tekrar Kemalle baristigi icin. Halide yine sansli o karanlik adam Ekrem sayesinde pacayi kurtardi yine Ancak CEKIRGE BIR SICRAR IKI SICRAR, ÜCÜNCÜSÜNDE YAKALANIR CEKIRGE Iyi geceler:))

0   0

MSFIGO demiş ki;
sirma, güllünün halide olayinda suc payi oldugu görülüyor. düsünsene, görgüsü fazla yüksek olmayan biri geliyor sirf abinle evleniyor diye hersey onun oluyor. güllü bir fabrikayi idare edecek kapazitede degil. güllü halideye yegenini bile göstermedi. muzaffer onu red etmis diye. halidenin kemalden bosanmasini istedi. eger halideye hak olan parasini verseydi bu olaylar bu boyuta gelmeyebilirdi. simdide kocasinin nefret ettigi eski asigiyla beraber. ozaman oda mirastan uzak dursun? anliyormusun, ne demek istedigimi?

0   0

kemal demiş ki;
ben yılmazın düğününde fattuma takılmış olan doları merak ettim. o zamanlar doları o köyde kim nasıl bulmuş? fakirlikten ziyade daha 80 öncesinde bildiğim kadarıyla dövizi taşımak bile yasaktı. diğer çarpıklıkları zaten diğer yorumcular yazmış. Maden 50 li yıllar, o yılları çok iyi bilmek lazım. iki haber dinletmekle bu işler olmaz.

0   0

SIRMA demiş ki;
MSFIGO,hic Halideye kizilmazmi??? O buradaki Karakterlerin icinde en HAIN olani En basindan beri kötülükleri ayyuka cikti. Abisi bile onu aforoz etmisti. Hem sinsi hemde kötü ruhlu.Sürekli Güllüyü kiski ve kücümsedi sonra kendisi yasadiydi o kenar mahallerde.Nedeni; Güllüye inatGüllüde sacmaladi ama o katil ruhlu degil.Kendine ve Annesine iskence eden Abi ve Babasini bile affetti.O sadece sonradan görme, tahsili yok ama hirsli Halide yegenini karninda tasiyan kadinin, merdivenden itilmesine veya zehirlendirilmesine göz yummus bir insan.Abisiyle evlenmesin diyeGüllüyü kacirttiranaAyrica Abisini öldürenin silahini saklatan v.s., Son yaptiklari Orhan icin? Tefeciden borc alip Orhana yardim etmek ve sonunda katil olmak v.s., v.s.,Bence Halidede cezalanmali Ayrica o Ekrem denen Adaminda gizemi ortaya ciksin.Ikide bir uzaklardan Adamlar getirtip Dizileri uzatiyorlar.Kitapta böyle seyler yok.Iste o yüzden dizilere DAILY SOAP diyorlar:))) Habire ilave et ve yeni hikayeler ekle veya sona erdir(FINAL):)))

0   0

MSFIGO demiş ki;
ben nedense halideye kizamiyorum. güllüyü hic sevmedim. oda az degil. sirf kemali kiski diye halideye mirasini vermek istemedi. yok muzafferin istegini yerine getiriyormus diye. halidenin kemalden ayrilmasini istedi. simdide güllü kemalle beraber olup ciftlikte yasamak istiyor. halidenin yerinde olsam bende sinirlenirdim. ama halide de son zamanlardir bayagi insafsiz oldu. mesela kemalin annesinin katilini kemale söylemeliydi.

0   0

SIRMA demiş ki;
Selin ve Leyla Arkadaslar sizlerede katiliyorum sizlerinde yorumlarinizi begendim. Gülizar ve Halide hakkindaki düsünceleriniz ve Ekremin esasinda karanlik isler yapan bir Adam oldugu.Adanaya ilk gelmis gibiydi.Nasil AHTOPAT gibi kollarini heryere uzatiyor ve parasida var sayilir.Halideni gözüne girebilmek icin kesenin agzini acti.Ama NEDEN ???? N e yapmayi düsünüyor? O kiz kurusuna nasil asik oluyorlar onuda anlamis degilim:))) Neyse uzatmadan su Halidenin yakaligini görsem, baska bir sey istemiyorum.....

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler