logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Türkan 18. Bölüm izle

Özet: Prof. Dr. Türkan Saylan’ın yaşamını konu alan “Türkan”ın oyuncu kadrosuna bu bölümden itibaren Uğur Polat da dahil oluyor. Polat’ın, Prof. Dr. Cihat Yemni karakterini canlandıracağı dizinin bu bölümünde; Prof. Dr. Cihat Yemni, Türkan’a asistanı olmasını teklif ediyor. Türkan, Orhan’la birlikte görev yaptığı sağlık ocağının yakınlarındaki koruda, saldırıya uğrayan bir kadına yardım eder ve onu hastaneye götürür. Bu arada hastanede yeni göreve başlayan cildiye Profesörü Cihat Yemni, hastanedeki sıra dışı uygulamaları, sorunları çözme noktasında yaptıkları yeniliklerle dikkat çekmeye başlar. Cüzzamlıların bulunduğu koğuşu gezerken Türkan’ın burada çalışmasını gören Profesör ona asistanlık teklif eder. Türkan ise ihtisası hakkında Orhan’ın isteğine göre davranıp davranmamak konusunda tereddüt etmektedir. Fazla vakit kaybetmeden kararını Orhan’a açıklar. Köşkte ise Leyla Hanım ve damadı İsmail Bey arasında soğuk rüzgarlar esmektedir. İsmail Bey evin yeni sahibi olsa da, Leyla Hanım otoritesini korumaya devam etmekte, Turhan da annesine destek vermektedir.
ela demiş ki;
Sevgili admin, tek parca acilmiyor,son zamanlarda izledigim tum dizilerde bu sorunu yasiyorum. duzeltirmisiniz lutfen. Elinize saglik.Tesk.

Admin Notu: Tek parçada sorunlar var alternatifleri izleyin. İyi seyirler.

0   0

ayten demiş ki;
turkan dizisini cok basarili buluyorum duygu yuklu bir hayat hikayesi kizlarimizin kadinlarimizin isterse neler basarabilecegini umudunu kaybetmemesi gerektigini gosteriyor .bu arada alinin sevgisine askina cok saygi duyuyorum onu cok iyi anliyorum.oyunculari tebrik ediyorum ve hepsini cok seviyorum

1   0

emine demiş ki;
dizi yine süperdi büyük bir keyfle izliyorum cok seviyorum basarilarinizin devamini diliyorum

1   0

jas demiş ki;
sevgili admin tek part niye acilmiyor

Admin Notu: düzelttim

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler