logo

Bitmeyen Şarkı 21. Bölüm izle

Özet: Ferayenin evini bulan Yamanı bir sürpriz beklemektedir. Kadir Ağa, Toprakı bulmak için İstanbuldaki tanıdıklarını devreye sokar. Ferayenin Kadir Ağaya her şeyi anlatmasından korkan Servet harekete geçer. Feraye, paraya sıkışmıştır. İzmirdeki evinin satılması için emlakçısına ulaşmaya çalışır. Bunu öğrenen Yaman, Ferayeyi yakalamak için bir plan hazırlar. Fakat Ferayeyi alt etmek kolay değildir. Toprak eve dönmek istediğinden annesi Kevseri gizlice arar, işleri daha da karıştırır. Urlada ise evin yönetimini devralan Melek, sözünü kimseye dinletemeyince Zahide duruma müdahale eder. Fakat bu, tüm aileyi üzecek bir olaya neden olacaktır.
Celinè demiş ki;
Ay Han arkadas hakli olabilirsin.zira sesi cok güzel ve o Bar sahibide cok begendiydi.O zaman klasik Yesilcam Filmlerine benzer:)))

0   0

Ay Han demiş ki;
Feraye plak dolduracak ve o iki aileyide satın alacak kadar zengin olacak gibi gözüküyot

0   0

Celinè demiş ki;
gercekten 2 ailedeki entrika bizansinkileri bile gecti,arkadasa katiliyorum.Her firsatta karsi tarafa nasil hakaret ediyorlsr en basit davranislarla...Hepsiyle kiyasla FERAYE altin gibi karaktere sahip Servet bencede tiksindirici bir karakter.ILYAS SALMANin akrabasimiki o???? soyadlari ayni VE tipleride benziyor:))))))

0   0

sevval demiş ki;
güzel bir bölümdü.Ayrica duygu ve heyecan yüklüydü. Ben her 2 Aileyide terbiyesiz ve kavgaci hatta cok basitbuluyorum.Aile bireyleri arasinda ve 2 dünür Aile arasindada ne saygi ve nede SEVGI varKardesler bile birbirlerinin arkasindan dolaplar ceviriyorMelek, Toprak ve FERAYE en düzgünleri SERVET cok igrenc bir varlik

0   0

sibel demiş ki;
Esas Özet böyle ; 21. BÖLÜM ÖZETİ Feraye, her şeyi göze alarak Kadir Ağaya Toprakın öz annesi olduğunu açıklamakta kararlıdır. Ferayenin tüm dengeleri altüst etmesine engel olmak isteyen Servet ve Kevser harekete geçer. Diğer yan Günalan ailesi, kızları Dilaranın ameliyatı ile ilgili korkulu bir bekleyiş içindedir. Necip ve Servetin, Yamanla Ferayenin ayrılmasına neden olan çirkin oyunu ise açığa çıkmak üzeredir. Bu karmaşada Mesut ve Selmanın ilişkisi de başka bir boyut kazanır.

0   0

seda demiş ki;
Ne oluyor? Bu özet gecen bölümün degilmiydi?????

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler