logo

Gönülçelen 37. Bölüm izle

Özet: Hasret, Murat ve Levent Nesrinin davetiyle yemekte bir araya gelir. Ancak bu sefer yemeği beraber yapmak zorunda kalırlar! Nesrinin gözü gece boyunca Hasret ve Muratın üstünde olacaktır... Ertesi gün Murat bir sürpriz yaparak stüdyoda Hasretin karşısına çıkar. Muratın yanında başkaları da vardır!.. Hasretin albümü için artık her şey hazırdır. Leventin verdiği kutlama partisine Murat da davetlidir. Murat o davete katılmasa da o gece Hasret bir şekilde karşısına çıkacaktır! Kobranın muhtarlık telaşı tüm mahalleyi sarar. Kobra en büyük rakibi Nizam ile amansız bir mücadeleye girişir. Esas darbeyi ise hiç beklemediği birinden yer. Mahalleden üçüncü bir muhtar adayı daha çıkar.
hayda demiş ki;
sonunu bildiğin romanı okumak gibi.. senarist kafasını kullanıp izleyici salak yerine koymaktan vazgeçerse murat ile hasret sevgili de olur evlenir de çoluk çocuğa da karışır onların çocukları felan.. yalan rüzgarı havası esebilir.. ama senarist yatmadan önce kitap okumak gibi senaryo yazıyor muhtemelen.. bu levent de dizideki en ahlaklı adam çıktı..adam sevdi sahip çıktı.. şimdi tükaka oluyor.. hay milletimin sevgi anlayışına..

0   0

kübra demiş ki;
bencede eski saatine alınsın

0   0

terane demiş ki;
Yorumları okudum tabi dizinin bitmesini hiç istemem amma muratla hasret bir birilerini sevdiklerini soylesinler amma kısa müddetde kovuşmasınlar.diziye yeni senaryo yazılsa mesela yeni oyuncular bence daha ilginc olar.

0   0

aytac demiş ki;
yakın ilginize teşekkür ederim sayfa açıldı keepintouch

0   0

aytac demiş ki;
Gönülçelen 37. bölüm part 1 için sayfanız :www.ddizi.comizle24819Gonulcelen-37.-Bolum.htm adres de source file not found please contact to website administrator yazıyor, bakarmısınız lütfen keepintouch

Admin Notu: Kontrol ettim çalışmakta. Yenileyip tekrar denermisiniz.

0   0

sibel demiş ki;
Bencede Muratin EISBERGligi SIKTI FAZLA NAZ A$IK USIRIR MISALI, MURAT-HASRET IZLEYICIYI USIRDIYapimci uzatmalari oynuyor....Tahminim yeni SENARYO yaziliyor galiba :)) Tipki UNUTULMAZDA oldugu gibi. Izleyici tepkisinden dolayi "YENI" Senaryo yazilmis ve5 yil sonrasindan baslatarak göstermeye baslamislar TATIL sonrasi yeni bölümleri....

0   0

demir demiş ki;
Sıktı artık hep aynı sey

0   0

kadriye demiş ki;
He..azda olsa bir yakinlasma var,buda umudu diri tutuyor.konusu sosyal oldugu icin arada bir fikrim olsun diye bakiyorum. Bazen harika sanat müzügü dinliyoruz. Birde segililer barissa, illede hemen evlenmeleri gerekmiyor ama birbirlerine sevgiyle yaklassalar ne olur yanay..

0   0

kardelen06 demiş ki;
Bence dizi çok güzel gidiyor.Muratla hasret kavuşsa dizi biter.Tv lerde gösterilen bütün dizilerde birbirini seven hangi çift hemen kavuşturuluyor.2 sezon hep bariştı barişacak geçiyor bölümler.

0   0

..... demiş ki;
arkadaşlar eğer murat ve hasret sevgili olurlarsa dizi erken finel verir bunuda hiç birimiz istemeyiz diziyi izlemeyi bırakınca elinize ne geçti yada ne geçecek anlamış değilim reytngi düşüncede erken final verir sonra piişman olursunuz biraz mantıklı olun hem eğer diziyi gerçekten sevseydiniz diziyi ne olursa olsun izlemeyi bırakmazdınız bu aradatuba büyüküstünün ce cansel alçinin ne suçu var da onlara laf atyosunuz onlar sadece bi oyuncu eğer bi suçlu arıyorsanız bu senaristler olmalı çunkü senaryoyu onlar uyduruyolar oyuncular ise senaryoyu gerçekleştiriyorlar çok güzel bi dizi bence gönülçelen baştan beri hiç sıkılmadan heyecanla izliyorum diziyi bazen artıkbarışsalar murat hoca ve hasret diyorum ama bu kadar lütfen diziyi izlemeyi bırakmayın.....

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler