logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Fatmagülün Suçu Ne 19. Bölüm izle

Özet: Fatmagül’ün söylediği gerçek, nikâh salonunda bomba etkisi yaratır. Artık Meltem hayatının en zor kararıyla karşı karşıyadır. Kerim bu son durumla hayatlarının ne kadar değişeceğinin farkındadır. Yaşaranlar’ın mutlaka intikam alacağını düşünerek Fatmagül’ü evden uzaklaşmaya ikna etmeye çalışır. Ancak Fatmagül artık düşmanlarıyla yüzleşmekten korkmamaktadır. Gerçekleri saklamak için oynanan oyun sona erer. Ancak ne Erdoğan’ın, ne de Reşat Yaşaran’ın pes etmeye niyeti yoktur. Kerim’in korktuğu olur, Erdoğan bir gece Kerim’le Fatmagül’ün yalnız oldukları evi basar. Fatmagül aylar sonra hayatını karartan gölgelerle, ilk kez karşı karşıya gelir. İstanbul’da yaşanan olaylardan habersiz, Ebe Nine ve Mukaddes kasabadaki evlerinin satışını gerçekleştirirler. Münir’in tuzağına düştüğünü son anda anlayan Ebe Nine gerçeğin ucundan bir tutunca, olayları tamamen çözer. Artık Ebe Nine de gerçeği öğrenmiştir. Olaylar ilk kez Kerim ile Mustafa’yı bir ölüm kalım savaşında karşı karşıya getirir.
nursel demiş ki;
perşembeyi nsl beklicez çok güzel bir dizi fatmagülle kerim birbirine çok yakışıo mustafada nefret ediyorum.

0   0

Nigar demiş ki;
Ya bir insan cani bu kadar acirken bile sevdiyinin en ufak ilgisinden gulumseye biliyorsa demek ki ask daha olmedi bu hayatda gercek aski aramaga deyermis.Arkadaslar bende boyle gercekci bir ask istiyorum. Tabi ki baslanqici daha basqa sartlarda baslamis olan.Herhalde kimse Fatmagulun yerinde olmayi istemezdi, ben de. Ama boylesine sevilmeyi cok isterdim.Azerbaycan bu diziyi izleyen her kese salamlar.

0   0

selin demiş ki;
çok güzel filim

0   0

gülcan demiş ki;
ben bu dizinin hastası oldum ya harika bişey sonunda zaten fatmagül kerime kalıyo hakeder de çok fena aşka hasret kerimde onun o fatmagüle bakışına bitiyorum ya biran önce affetmesini istiyorum da çok uzattı fatmagülde yeter bu biran önce bi sonuca bağlansın sıktı yyaaaaaaaaa

0   0

Turan demiş ki;
her daqiqasi cok hayacanli

0   0

Ferda demiş ki;
Arkadaslar gelecek hafta fragmani özetinden bölümler Kaynak: HÜRRIYET "Fatmagülün korkularının tek tanığı olan Kerim, yaşanan olaylardan sonra Erdoğan ile yüzleşmeye gittiği evde Mustafa ile karşılaşarak ona sakladığı tüm gerçekleri anlatmıştı. Önümüzdeki hafta yayınlanacak olan yeni bölümde; Topladığı tüm parçaları birleştiren Mustafa, Kerimin anlattıklarının da etkisiyle Fatmagülün masumiyetine inanacak. Yaptığı hatanın geçte olsa farkına varan Mustafa, aylar sonra Fatmagülün karşısına çıkacak. Tüm yaşananlar karşısında kendisine sırt çeviren eski nişanlısına Fatmagülün nasıl bir cevap vereceği büyük merak konusu... "

0   0

busra demiş ki;
cok süperdi yaaa nasıl bekleyeceğiz perşembeyi :(:(:(:(

0   0

seyirci demiş ki;
Bence Meltem de Mustafaya asik olacak :D Fatmagul de Kerime

0   0

sevil demiş ki;
fatma gulun sucu ne severek izliyorum bide sucu ola ola selimin meltemin ustune barmasi yokmu erdogan selimden vuraldan nefret ediyorum erdogan ve selim hic vijdan azabi cekmiyolar ama vuraldan kerim cekyolar erdogan zupesinin fatma gulun evini basmaya hakki yoktu nasilda utanmadan fatmagulun yuzune bakiyordu demeki zenginer boyle yusus oliyolar bide fatmagulun kerimi afetmesini istiyorum vuralada yaziklar olsun arkadasini dovyolardi ama o hic bir sey yapmadi

0   0

gülsah demiş ki;
helesükür baya heyecanli cok güzel gidiyor

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler