logo

Küçük Kadınlar 111. Bölüm izle

Özet: lk şoku atlatan Yeliz, intikam almak için harekete geçer.Ozandan ipucu almaya çalışan Armiyi ise bir sürpriz beklemektedir. Bilge ve Yeliz duydukları karşısında dehşete kapılmışlardır. Arminin Ozana dönmesine karşı çıkarlar. Fakat ablaları Ozan aleyhinde delil bulmak için buna mecbur olduğuna onları ikna eder. Eylül ile Alinin arasındaki buzların erimesi ve artık tamamen karı koca olmaları Asiyenin hiç hoşuna gitmez hatta hırsından kudurur. Son çare Eylülü oğlundan ayırmak için hocaya başvurur. Ozanda Armi ile arasını düzeltmek için Ali ve Eylülden yardım ister. Her şeyden haberi olan ikili Armiye destek olmak için Ozanın yemek davetini kabul ederler. Şoku atlatan Yeliz ise Ozandan intikam almak için bir plan yapar ve Ceyhunla randevulaşır. Arminin davranışlarından şüphelenen Ozan, Arminin çantasında Barannın CDsini bulur ve ona hiç beklemediği bir teklifte bulunur.
enes ,, demiş ki;
güzel dizi idi ama artık bitsin yeter hele alinin annesinin sesi bigıcıkki uzatmasınlar diziyi final olsun lütfennnn

0   0

tuðba demiş ki;
bence müthiş bir film bayılıyorum bu diziye inşallah 2 yıla kadar final vermez öyle macera dolu bir dizi ki çok seviyorum ben yani

0   0

sibel demiş ki;
bu dizinin artik final yapmasi lazim.yeni katakterler katildikca sakiz gibi uzatiliyor.yelizin sesini uzun zamir duymuyorduk rahattik.simdi yine cirlak-cirlak bagirmaya basladi...ayrica alinin Annesi evlere senlik.tam paranoya..dönsün artik memleketine.bizi cok geriyor.sanki korku filmi.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler