logo

Yer Gök Aşk 18. Bölüm izle

Özet: Havva, Yusuf’a yüzükleri açıklar. Yusuf ve Havva için İstanbul’da yeni bir rüya başlar. Evlilik için ilk adımı atarlar. Yusuf, Havva’ya büyük bir sürpriz hazırlar. Ancak geçmişteki sırlar Havva’nın ayağına dolanmak üzeredir. Havva, yaptıklarını itiraf etmeye karar verir. Bu sırada, Hamiyet Yusuf’un nereye gittiğini çözmeye çalışır. Havva’nın da İstanbul’a gittiğini öğrenir. Yusuf ve Havva, Ürgüp’e dönünce rüya bitecek midir? Yiğit’in hayatı tehlikededir. Münevver, Yiğit’i Uygar’ın dövdürdüğünü anlar. Münevver, Yiğit için büyük bir fedakârlık yapar. Yusuf, Münevver’in sakladığı yarayı görür. Uygar’ın yaptıkları ortaya çıkmak üzeredir. Hamiyet, Toprak’ın sütünün kesildiğini öğrenir. Toprak’ın konakta kalmak için bir sebebi kalmamıştır. Havva, Yiğit’in sevdiği kızın Münevver olduğunu öğrenir. Sultan’ın gerçek niyetini anlar. Sultan’ın oyunu bozmaya karar verir. Havva’nın konağa gireceği gün, Sultan çıkacaktır.
gül demiş ki;
lütfen yusufla hava evlensin.toprak buzdolabi.

0   0

aysu demiş ki;
karakter olarak bakarsak havvayla topra bence sadedce toprak bir erkeyi mutlu edebilir cunku havva cok guclu ayni zamada okadar kati kalpli ama bi gercek var ortada havva sevdimmi tam seviyo sonuna kadar ondaki aileye karsi sevginin herkeste dorte biri olsa dunyada kotuluk kalmazdi diye inaniyorum ben ama nankorde cok cabuk teyzesinin iyiliklerini unuttu o olmasaydi yusufu goremezdi plan falan yapti teyze ama sonundada sevdirdi kendini yusufa

0   0

ayse demiş ki;
Bence bu bölüm harikaydı.... Keske gelecek bütün bölümleri böyle güzel olur.. hem havva yusufa asık yaptıklarından pişma... Keske yusufla havva birbirlerine kavuşsalar:):)

0   0

simess demiş ki;
bence havva yalan söylediysede aşkı için her şeyi yapar.o yüzden yuusuf havvayı affetmeli.hem onlar çok yakışıyor. toprak hayatlarından çıksın.

0   0

füsun demiş ki;
Havva Yusufu haketmiyor. Zira yalan-dolan üzerine yuva kurulmaz.Ufak zararsiz pembe yalanlar degil.Bayagi damardan girecek yalanlar.Mesela Cüneyt meselesi, Onunla nisan meselesi, DNA Neticesini degistirmesi, tecavüze ugradigi yalan Senaryosu v.s., v.s., Esas temiz duygularla seven TOPRAK ve iyi kalpli hilesiz-yalansiz tertemiz bir Insan o Maalesef Havva kadar cekici degil.Havva ayni zama fettan.Sonra iyide gülüyor.Maalesef; RÜZGAR EKEN YAGMUR BICERMISHavva yalanlarinin hesabini veremeyecek

0   0

aysu demiş ki;
yusuf,diycek soz yok dort dortluk kindan anliyan,nasil mutlu edceni bilen bir karakter ve ayni zamndada yapiya sahip.10 yuzerinden 11.havva super varya cok guclu karakter oynuyo kendisi zaten guzelli ortada.ama toprak o cok temiz,hassas,duygulu,guzel kalpli.kalbinin guzelli yuzune vurmus.bence secim yapmak coooooooook zor olcak ikisi arasinda.ama bence asil filim simdi basliyo.ben teyzenin ne yapcani merak ediyorum.hayatta brakmaz boyle isleri.ah bi pazartesi allahin izniyle gelsede bi gorsem.tum oyuncular super.dizinin konusuda harika.seyretmeye deyer,ve bence asil bundan sonra dahada heyecanli olcak.

0   0

lacramioara demiş ki;
offf..,Yusuf ve Havvaaaa

0   0

Celinè demiş ki;
Havva güzel ama A$Kta yalan olmazHemde böylesi.Hem baskasiyla nisanli hemde Yusufa gercegi söylemiyor.Diger yalanlar ve DNA Testi?? Tüm bunlari Yusufun affedecegini zannetmiyorum. 6.Partta Yusufun, "benimle OTELde kalmaktan artik korkmuyormusun??" diye sordugunda, ikisinin yüzleri ve birbirlerine gülümsemeleri yani mimikleri cok hostu:)))

0   0

serap demiş ki;
bu dızı super havvaya bayılıyorum yalan malan kımın hayataı yalanasız bence ask ıcın deger affedılır cokta buyuk yalan degıl yusufla havva evlensın dıger mıymıntı ne ya toprakla olursa bence dızı kopAR

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler