logo

Lale Devri 12. Bölüm izle

Özet: Lale sonunda babasının ölümünün arkasındaki sır perdesini kaldırmış gerçeği öğrenmiştir. Hayatının en zor anlarını yaşamaktadır. Yeşim ablasına destek olurken Çınar’la ayrılması ve bir an önce bebeği aldırmasını öğütlemektedir. Lale, tereddütsüz her şeyden Çınar’ı suçlamaya başlamıştır tam bu sırada Zümrüt Taşkıran duruma el koyar. Zümrüt, Lale’yi kendisinin ve Çınar’ın masum olduğu konusunda ikna etmeye çalışmaktadır. Bütün bunlar yaşanırken yalıda Çınar’ın doğum günü hazırlıkları başlamıştır. Yeşim, Lale ve Çınar’ı ayırmanın başka bir yolunu bulmuştur bile. Yeni planı için Çınar’la öpüştüğü görüntülerin peşine düşer. Her şey planladığı gibi giderse Lale bu kez Çınar’ı asla affetmeyecektir. Necip, Çınar’ın doğum günü hediyesini bahane ederek Zümrüt’e büyük bir oyun oynamaktadır. Doğum günü partisi Çınar, Lale ve Zümrüt için büyük sürprizlere gebedir.
Hakan demiş ki;
Sayin Admin, Daha oncede size bir mesaj gondermistim bu hata hakkinda ama yorumumu yayinlamadiniz bile. Ilk 3 parca "Facebook bloke" hatasi vermekte ama 4. parca ve sonrasi izlenebilmekte Size lutfen kontrol edermisiniz ve ilk 3 parcayi tekrar yuklermisiniz diye sormustum. Lutfen bir cevap yaziniz en azindan bileyim. Tesekkurler.

Admin Notu: düzeltildi.

0   0

erol demiş ki;
arkadasım bu dızı nıye tek part degıl.. ki butun dızılerde bunu yapıyorsunuz onun ıcın tesekkur ederız ama bu dızı boyle olması ıyı degıl bence....

0   0

canan demiş ki;
ja ama arka siradakileri oynadigi an koyorsunuz ??

Admin Notu: kayıt yapıyoruz,eklenecek birazdan.

0   0

canan demiş ki;
Bu dizi oynuyor suan neden koymamissiniz??

Admin Notu: Oynadiği an koyabilecek teknoloji gelişmedi henüz :)

0   1

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler