logo

Deli Saraylı 9. Bölüm izle

Özet: Vali ve Perizatın söz törenin yapıldığı sırada, bu söz kıyılamaz diye Perizatın abisi çıkagelince ortalık iyice karışır. İstihbarat ajanı çıkan Williamı konakta saklamak zorunda kalan konak sakinleri bir sabah uyandıklarında Hüma ve Williamın gittiğini anlayınca neye uğradıklarını şaşırırlar.
selenay demiş ki;
yoncaya kesinlikle katılıyorum..

0   0

umut demiş ki;
dizinin fragmanında "kurtuluş savaşı sırasında istanbulda yaşananların" konu edildiği bağıra bağıra ilan ediliyor. aile atatürk adına casusluk yapan bir aile. "gerçekler yansıtılıyor" diye bir iddaaları var. kulağınız mı sağır şuurunuz mu kapalı tarihinize saygınız mı yok. ne komedisi.

0   0

Can demiş ki;
Bayanlar baylar, bu bir komedi dizisi. Eylence amaciyla yapilmis ve ulkeler degil sahislar ustune kurulu. Eger kurtulus savasi hakkinda birsey izlemek istiyrsaniz belgesel izleyin.

0   0

umut demiş ki;
ingiltere kadar vahsi bir devletin istanbul gibi, önemi cümlelerle anlatilamayacak kadar büyük olan bir topragi vali edward kadar oynak ve bir kadinin elinde oyuncak olacak kadar strateji yoksunu birine emanet edecegini hic sanmiyorum.

0   0

umut demiş ki;
"tarihi diziyim, tarihin belli bir bölümünü konu aliyorum" diyen diziler daha dikkatli davranmak zorundadir. "kafama esti amerikalilar türklere dostca davranmistir, yok o öyle degil benim dedigim gibi olmustur" diye tarihte genel anlamda var olmayan olaylara yer verilemez. üstelik, bu dizi sadece türkiyede degil, yurt disinda da izlenmektedir ve konuya yabanci bir cok kisi tarihi bu dizinin anlattigi gibi yorumlamaktadir. ben istemem ki tarihimiz hic olmadigi kadar adilestirilimis bicimde servis edilsin.

0   0

Yonca demiş ki;
Ya.. inanamiyorum insanlar bazi seyleri ne kadar ciddiye aliyor, bu sadece eylenceli bir dizi, ozaman siz deli sarayli diye birinin var oldugunada inanmisinizdir eminim, bence harika bir dizi, Kenan Ece yi cok beyeniyorum, Perran kutman Cetin Tekindor cok basarili oyuncular, uzun omurlu bir dizi olur umarim. basarilar.

0   0

umu demiş ki;
ben bu dizideki perizat sultani cok severdim. eskiden. bu dizideki bariz hatalar yüzünden bu dizi benim icin coktir sallantidaydi zaten. yüzbasiyi safca yücelttikten sonra bu dizi benim icin tamamen bitti. bir daha hayatta izlemem

0   0

umut demiş ki;
koskoca kurtulus savasini bir sapik ingilizle bir azgin türkün gönül iliskisine indirgediler araya da amerikan bir casus cakarak vahsetsever silah saticisi amerikalilari güya masum gösterdiler oysa herkes bilir ki türkler ingilizler kadar amerikanin düsmana sattigi silahlardan da cok cekmistir ve hatta bazı savaslarda amerikalilarla bile carpismistir türk askerleri... neyse, iyi baslayip kötü devam eden gördügüm en kötü kurtulus savasi öyküsü tabi isin icine reyting kaygisi ve amerikan maligi zihniyetindeki amerikan köpekligi girince isler hayli degisiyor

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler