logo

Çakıl Taşları 15. Bölüm izle

Özet: Zeynep’in ani romantik hamlesiyle serseme dönen Ekrem, Sevil’le buluşmak için dükkana gelir. Sevil ise, Süleyman ve Yusuf’un konuşmalarına istemeden kulak misafiri olmuştur. Bu onu zor durumda bırakır. Birbirlerinden köşe bucak sır gizleyen çiftimiz güneşi batırmak için randevu yerine giderler. Her şeye rağmen bu buluşma, insanlık için küçük ama ilişkileri için büyük bir adım olacaktır. Hafızasına kavuşan ve özüne dönen Naile, Ayçin’in saçını başını yolmak için kolları sıvar. Artık Ayçin ve Cenker için zulüm dolu günler geri dönmüştür. Annesine celallenemeyen Cenker, korkaklığıyla yüzleşir ve Ayçin’i öpmek için gaza gelir. Fakat Ayçin’in Cenker’le öpüşme fobisi bu tarihi anın önündeki en büyük engeldir. Süleyman Efendi ve Nisanur, Yusuf’un döndüğünü Hüsna’dan gizler, onu bu beladan uzak tutmaya çalışırlar. Ancak Ekrem ve Yusuf’un arkadaşlığı giderek pekişmektedir. Yusuf kaybettikleri zamanın acısını çıkarmak için her fırsatı değerlendirir. Zeynep ve Ekrem’in öpüşmesine şahit olan Cihan, durumu Sevil’e anlatmak ister. Ancak ispiyonculuğu kendine yediremez. Öfkesini Ekrem ve Zeynep’e uluorta laf çatarak gidermeye çalışır. Ekrem Cihan’daki tuhaflığı sezer ve ona derdinin ne olduğunu sorar. Bunun cevabını acı acı öğrenecektir. Nisanur’a sevgisi her geçen gün çığ gibi büyüyen Doğan ise, sonunda onunla konuşmaya karar verir. Ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır.
burak demiş ki;
hocam bu bölümde sıkıntı mı var ? belirli bir dakikaya gelip en başa dönüyor.
14.08.2014 - 17:42
0   0

yasemn demiş ki;
süüüüüüper

0   0

songul demiş ki;
supersin adminn

0   0

Selim demiş ki;
Admin ikinci linkin ses ayarlarında sorun var galiba..?

Admin Notu: Evet şimdi farkettim komple tekrar yenileyeceğim az sonra

0   0

hatceee demiş ki;
ses süper ikinci bölümün baslangicinda :)

Admin Notu: Şimdi gördüm, komple yeniliyorum. Convert aşamasında

0   0

deadman demiş ki;
admin linkler yenilen di mi?

Admin Notu: Hayır

0   0

ömer demiş ki;
tamam sağolasın :)

0   0

ömer demiş ki;
admin kardeş bugün kurtlar vadisi varmı ?

Admin Notu: Hayır bu hafta yeni bölümü yok

0   0

lara demiş ki;
tamam, demek istedigim ; hemen basladiktan 15 dak. falan sonra ekliyebilirmisin diye? seri sekilde olmasi veya olmamasi problem degil. bu arada cok tesekkurler heb yukledigin icin bu diziyi.

Admin Notu: Mümkün değil en az 30dk gerekli. Videonun convert süresi upload ve onay süresi falan derken iş uzuyor.

0   0

lara demiş ki;
merhaba, saat kacta yuklersiniz diziyi? ona gore pilan yapcamda. yaa lutfen dizi basladiktan 15 dakika sonra baslarmisin 1. parti yuklemeye. sabirsiz bekliyorum

Admin Notu: Kendim kaydedicem bugun bunu. O yüzden seri şekilde eklenir dizi başladıktan sonra

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler