logo

Yer Gök Aşk 11. Bölüm izle

Özet: Yusuf, Havva’ya karşı bir oyun başlatır. Gönderdiği hediyelerle, Havva’yı sınamaya başlar. Havva, büyük bir sınavdan geçtiğinden habersizdir! Sıtkı’nın annesi Sabriye, Hamiyet’le bir anlaşma yapar. Toprak, eve dönmek zorunda kalır. Sıtkı kontrolden çıkar. Toprak en çaresiz anında, Yusuf’u karşısında bulur. Cüneyt, Remzi’yle bir anlaşma yapar. Remzi, Havva ve Cüneyt’i kendi elleriyle nişanlamak zorundadır. Yiğit, Uygar’la ilgili karanlıkta kalan sırları ortaya çıkarır. Nişanı engellemek için Hamiyet’in karşısına çıkar.

Yusuf’un misafiri Asiye şehre gelir. Asiye, ailenin geçmişteki sırlarını beraberinde getirmiştir. Yusuf, gönlünü Asiye’ye açar… Yusuf’un Havva’ya yolladığı hediyelerin değeri giderek artar. Havva’nın hediyeleri reddetmesi giderek güçleşir. Sultan, Yusuf’un oyununu anlar. Havva, Yusuf’un misafiri olarak nişana gelir. Toprak da Sultan’ın misafiri olarak… İki kardeş nişanın gözdesi olur. Bu sırada Sıtkı, Toprak’ı almak üzere jandarmayla yola çıkmıştır. Havva ise Mehmet’in tuzağına düşer.
tuncay demiş ki;
arabadaki sahnelerde arkada ki sarıarabayı hiç dikkat etmiyor bunlar bu kadar da amatörlük olmaz ki,,,

0   0

havva demiş ki;
yaa bunun hiç bi parçası açılmıyokii eklendi diyosunuz ama ßence sorun varr ...

1   0

Fidan demiş ki;
Münevver karakteri cok degismis. Internette eski resimlerini gördüm cok cekicimiymis. Simdi neden böyle olmuski???Yoksa BOTOXun dozumu kacirilmis??Bana inanmazssaniz lütfen sizde arastirin hele sari sacli hali, gercekten cok hos:)))

0   0

Admin demiş ki;


Admin Notu: Tek part eklendi.6 Part HQ olarak değiştirildi,son partlar silinmedi.İyi Seyirler.

0   0

oguzhan demiş ki;
yaa bayiliyorum bu diziye sonunu cok merak ediyorum,her hafta sabirsizlikla bekliyorum.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler