logo

Unutulmaz 54. Bölüm izle

Özet: Cemilin gözleri Haruna kilitlenmiş, silahının namlusu da genç adamı hedeflemektedir. Ancak Cemilin silahından çıkan kurşunun adresi çok farklı olur. Ve bu kurşun herkes için yeni bir hesaplaşmanın kapılarını açar. Eda ve Yağmur yaşamla ölüm arasında gidip gelirken, dışarıda onları sevenler acı çekmektedir. Acılar giderek öfkeye dönüşecektir. Kaderin kendisine oynadığı oyunla büyük bir sarsıntı geçiren Cemil için tek bir yol vardır artık. Yaşadığı bu korkunç kabusa son vermek. Onu kahreden bu hayattan çekip gitmek Harun için artık zaman durmuştur..Canından çok sevdiği iki insan adım adım ölüme doğru ilerlerken o çaresizliğin pençesinde kıvranmaktadır.

Yaşananları öğrenen Güler ailesinde tam bir şok yaşanmaktadır. Bir yanda hastanede ölümle pençeleşen Eda ve Yağmur, diğer yanda aldığı her nefese lanet eden Cemil. Arslanlı ailesi de gelen haberle sarsılır. Feyyazın korktuğu başına gelmiştir. Olaylardan habersiz olan Nisa, Batuyla ilgili soru işaretlerinin yanıtlarını ararken, gerçeklere ne kadar yaklaştığının farkında bile değildir. Bunun için hiç girmemesi gereken bir yere girer. Ona engel olmak isteyen Ece, Nisayı durdurabilecek midir? Harun ve Edanın ailesi doktorlardan gelecek iyi bir haber için dua ederken, hapishanedeki Cemil de yaşadığı kabusa son verecek noktaya doğru kararlı adımlarla yürümektedir.
Deniz demiş ki;
Eda ile Harunu çok seviyorum ama Cemil Edayı vurdu ya Yakında Cemilin Öleceğini Biliyorum Bakın Gorursunuz Soruma Cevap Verin Bir De Sorumun Cevabını Bekliyorum... Eda ile Harunu ve Yağmuru çoooook seviyorummmmm...

0   0

yasemin demiş ki;
admin istatistik falan varmı anlaşılıyormu bilmem ama sitenizi tek geçerim lütfen kalitenizi bozmayın daha önceki ortada dönen video biçimi çok takılıyordu bu süper olmuş teşekkürler ayrıca dizi içinse şunu söyliyim:harun çok edebiyat yapmış o a insan aşkımı düşünür koyun can derdinde:)))))

0   0

asya demiş ki;
admin 7 parça demişsin 4 parça var diğerlerinide eklerseniz sevinirim teşekkürler

Admin Notu: 4 parça tamamı zaten hd kalitesinde 4 parçaya düşürüldü. İzlerseniz anlayabilirsiniz.

0   0

kübra demiş ki;
harika bir dizi başarılar diliyorum

0   0

güven demiş ki;
usta tek part de gelicekmi? saygilar

0   0

saadet demiş ki;
admin partlar bittimi yoksa devamı varmı neden yayınlanmıyor

Admin Notu: 7 parça olacak toplam

0   0

mardan demiş ki;
ben bu kinoyu seyr etmek istiyorum teyzemle beraber gozluyoruq yaaaaa

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler