logo

Yer Gök Aşk 9. Bölüm izle

Özet: Yer Gök Aşk dizisinde bu hafta; Havva, kapısına gelen Yusuf’a şoke edici bir cevap verir. Sultan, Havva’nın bu hamlesine karşılık, Toprak’la Yusuf’u bir adım daha yakınlaştırır. Remzi, Toprak ve Sıtkı’nın arasını bulmak için Toprak’la bir pazarlık yapar. Ancak karşısına Yusuf çıkar. Cüneyt, kendisini ihbar eden kişiyle yüzleşir. Bu sırada Hamiyet de, Yusuf’un gönlünde yatanın kim olduğunu öğrenmek için harekete geçer.

Yiğit, aşkını sınamak için Münevver’in karşısına çıkar. Münevver, çok sevdiği Yiğit’e dönecek midir? Havva’nın saldırı olayını gören bir tanık ortaya çıkar. Havva’nın büyük sırrı ortaya çıkacak mıdır? Havva, Yusuf’un gönlüne girebilmek için taktik değiştirir. Ancak Yusuf, Havva’nın oyununu anlar. Şimdi sıra Yusuf’tadır… Havva’nın karşı koyamayacağı bir hamle yapar.
S.aydoner demiş ki;
Bu dizinin hakikate uygun gidisi pek takdire sayan

0   0

Caneee demiş ki;
dizi süper yeni basladim izlemeye teker teker izlicem bölümleri bana bagimlilik yapti hehehe

0   0

derya demiş ki;
süper bişi gelecek bölümü daha güzel olur inş

0   0

burcu demiş ki;
bencede yusufla havva birbirerine yakışıyor toprak çok saf havva daha baskın karakter aynı yusuf gibi ikisi birlerini uyumlu ilerleyen zamanlardada bu böyle olur inşallah

0   0

banu demiş ki;
havva ve yusufu ıstıyorum bn yaaaaa cogunlukta bole dusuuyo ya yontmene sesleıyorum havva yusuf mıkrop sultan hep onun yuzunden

0   0

samire demiş ki;
Hava Yusife cok yakisir guzel dizi

0   0

Seren demiş ki;
H A R I K A baska diyecek sozum yok , gunleri iple cekiyorum izlemek icin , baktigim diger diziler bos kaliyor yaninda, her gun bu diziyi izlemek istiyorum ,derslerimden oluyorum :). muhtesem , cok tesekur ederim yonetime , belçikadan selamlar,saygilar..

0   0

seçkin kurt demiş ki;
abı dızı guzelde cok kasar su toprak

0   0

ece demiş ki;
cok guzel olmus tesekkur ediyorum

0   0

ayþe demiş ki;
havva ile yusuf çok yakışıyo.toprak hiç güzel deil

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler