logo

Gönülçelen 21. Bölüm izle

Özet: Gönülçelen dizisinde bu hafta; Hasret, sürpriz bir kararla Muratın okuldaki derslerine girmeye başlar. Ancak burada karşılaştığı eğitim onu çok zorlayacaktır. Hasreti kaptırmak istemeyen Levent gözünü iyice karartır. Bu durum Muratla arasının açılmasına neden olur. Öte yandan Muratın peşindeki sürpriz isim hedefine adım adım yaklaşmaktadır!

Gülnaz ve Kobra çalkantılı ilişkilerinde önemli bir viraja girer. Kobra yeniden Gülnazın kalbini kazanmak zorundadır. Öte yandan Gülnazın bir talibi daha çıkar! Saime kızı Hasretle konuşmanın bir yolunu ararken onu karşısında bulur. Hasretin ona söyleyecekleri vardır.
hulyauluc demiş ki;
Gonul Celen 21.nci bolum neden acilmiyor? Daha oncede 2 kez yazmistim. Dizinin en kritik bolumlerinden birisi. Acilmasi icin yardimci olur musunuz? Tesekkurler.
29.05.2013 - 13:43
0   0

besian demiş ki;
cok guzel bir dizi.ama devamini izleyemiyorum sadece 19 bulumue kadar izleyebildim ve devamini acilmiyor. umarim birseyler yaparsiniz

0   0

Aysel demiş ki;
ilk defa bakdim ve beyendim butun ekibe selamlar

0   1

yagmur demiş ki;
yaaaaa anlamıyorum 21. bölümün fragmanında barışıyorlar sım bir haftayı zor geçirdim sonra bir baktım coma günü yine barışmıyorlar ayyyyyy deliiiiiiiiiii olucammmmmmmmmmmm

0   0

ahmet demiş ki;
çok güzel bi dizi cuma günüünü iple çekiyoruz

0   0

iLaYDA demiş ki;
ÇoK gÜzEl BiR dİzİ Çok SeWİyOrUm Ma MuRaT sENidE seWiYOrUmMmM

0   0

deniz demiş ki;
gönülçeleni hep ailecek izliyoruz çok memnun kaldık

0   0

sultan demiş ki;
Cok severek izledigimiz bir dizi. Ailece hic teredütsüz izledigimiz bir dizi. Cocoklara günümüzde fazlaca popiler olan yasantilarin ne kadar altyapiziz ve ici bos bir yasamdan geldiginin iyi bir örnegi. Elinize saglik. Bikmaninda ötesinde Cocuklarimiz icin kaygilanmaktayiz bu moda halindeki MAFYA dizilernden. Cok tesekkürler.

0   0

hayda demiş ki;
teyze o piyano benim olsun mu?

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler