logo

Küstüm Çiçeği 2. Bölüm izle

Özet: Küstüm Çiçeği dizisinde bu hafta; Seneler evvel bin türlü engeli aşarak, birbirlerinin hasmı ailelerinin sözünü dinlemeden kaçıp evlenen Asuman ve İsmail; İstanbul’da evlenir, üç çocuk büyütür, Kilis yemekleri yaptıkları lokantalarının ününü herkese duyurmayı başarırlar! Gel gör ki, gün gelir bu aile saadeti büyük bir sarsıntı ile ağır hasar alır. Asuman ve İsmail’in boşanması; devamında başta çocukları, torunları, damatları, gelin ve damat adayları; akrabaları, yakın ahbap ve komşuları olmak üzere herkeste bir domino etkisi gösterecektir. O güne kadar güllük gülistanlık gidiyor zannedilen hayatlar birden allak bullak olacak, akla kara birbirinden ayrılacak, aklı başında görünenler bile yollarını şaşıracaktır!
minti demiş ki;
ivedi cevabiniz icin tesekkurler oncelikle. simdi adminim, asagiya inerseniz sayfanin(suan yorumu yazdigim pencerenin hemen altinda) ---- Dizinin Diger Bolumleri------- oldugu kare de, dizinin tanitim videosu fotosu, 1.bolum fragman fotusu olan kare, 1.bolum videosunun oldugu kare,,ve son eklediginiz dizinin 2.bolum video karesinde yanilmiyorsam,ki defalarca baktim; kullanilan foto Ismail Hacioglunun fotosu olduguna dikkat ettim. Ve, dolayisiyla diziyi sabirsizlikla bekledim, bekledim ailecek. Ilk bolumu izledim, ilk bolume dair yorumumu da okursaniz dikkatinizi cekecektir, ilk bolume dair yorum yaptigimda Ismail Hacioglunun oldugunu gormek(fotodan dolayi boyle bir yorum getirmistim ) oldukca sevindirici ve mutluluk verici. diye not dusmustum. sonrasinda, ikinci bolum videosunuda eklediginizi gordum , dolayisiyla hazir yeni videoyu eklemisken sorayim dedim. sordum. sanirim kendisi bu dizide yer almiyor(?). filmlerinin bri hayrani olarak umiylenmistim yeni bir dizide olacagindan,,, herneyse, sanirim fotodan ibaret oldu bu seferlik. sevgiler. iyi calismalar .

Admin Notu: O eski resimdi sizin önbellekte kalmış sanırım ctrl+f5 yaparak sayfayı yenilerseniz o resmin olmadığını göreceksiniz, iyi seyirler.

0   0

minti demiş ki;
site yonetimine bir sorum olacak izninizle: dizinin fotosunda neden ismail hacioglunu kulliginizi ogrenebilirmiyim? tesekkurler.

Admin Notu: İsmail hacı nın fotoğrafı nerde ?

0   0

jan demiş ki;
admin son zamanlarda izlediğim dizilerde sürekli donma sorunu yaşıyorum kontrol ediyorum net hızım normal nedeni ne olabilir çok rahatsız edici bir sorun haline geldi artık bu

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler