logo
Aşk Yeniden 59.Bölüm Final Aşk Yeniden 59.Bölüm Final

Belirli bir süre içerisinde kayboldukları adadan kurtulmak için yollar deneyen ekip zamanlar geçtikçe umutlarınıda kaybetmek üzeredir. Bulundukları yerin koşullarına ayak uydurup burada kendileri için yeni bir sayfa açmışlardır.

12 Yorum Yapılmış
Aşk Yeniden 58.Bölüm Aşk Yeniden 58.Bölüm

Gençlerin yarışma neticesinde kazandıkları dünya gezisinin zamanı gelip çatmıştır. Tüm aile bir kaç gelmeyen dışında birleşip yola çıkarlar. Yolculuklarını yapacakları gemiyle denizde yol alırken bir göçmen botuyla rastlaşırlar.

2 Yorum Yapılmış
Aşk Yeniden 57.Bölüm Aşk Yeniden 57.Bölüm

Selim'in alıkoyularak götürülmesi durumu ailedeki tüm üyelerin sıkıntıya düşmesine neden olmuştur.

0 Yorum Yapılmış
Aşk Yeniden 56.Bölüm Aşk Yeniden 56.Bölüm

Üyelerin elde ettiği başarı sonrasında aldıkları ödülden dolayı Şevket'i yurt dışında bir dünya turuna götürmek için ikna çabaları start almıştır.

2 Yorum Yapılmış
Aşk Yeniden 55.Bölüm Aşk Yeniden 55.Bölüm

Fatih, Zeynep ve dostlarıyla birlikte girdikleri yarışma sonucunda eşitlik çıkmasından dolayı yeni bir teklif bulur karşısında.

1 Yorum Yapılmış
Aşk Yeniden 54.Bölüm Aşk Yeniden 54.Bölüm

Zeynep evde yaşanan dingin yaşantıya alışmak için büyük uğraş vermektedir fakat evdeki bu sessizlik hiç alışık olmadığı bir durumdur ve çok sıkılmıştır.

0 Yorum Yapılmış
Aşk Yeniden 53.Bölüm Aşk Yeniden 53.Bölüm

Ertan'ın yaptığı babalık başvurusundan sonra mecburi olarak yapılacak DNA testinin sonuçları gelmiş ve Ertan ile Selim arasında hiç bir akrabalık bağı olmadığı kesin olarak anlaşılmıştır

0 Yorum Yapılmış
Aşk Yeniden 52.Bölüm Aşk Yeniden 52.Bölüm

Fatih ile Zeynep ikilisi, Ertan'ın kendilerine açtığı velayet davasından sonra büyük bir üzüntü yaşamışlardır ve bu durumdan sonra Ertan'ın, Selim'i almak konusunda ne denli ısrarcı olduğunun farkına varmışlardır.

1 Yorum Yapılmış
Aşk Yeniden 51.Bölüm Aşk Yeniden 51.Bölüm

Meryem Şevketi hapisten çıkarabilmek için iki ay süresince onu içerden çıkarabilecek her yola başvurmuş halende çabalamaktadır.Olaylar rayına oturmuş herkes için rutine binmiştir

2 Yorum Yapılmış
Aşk Yeniden 50.Bölüm Aşk Yeniden 50.Bölüm

Fatih, Zeynep ile Selim üçlüsü beraber çıktıkları garip fakat eğlenceli geçen tatil sonrasında, başlarına gelen olayları atlatarak kimseye dair kızgınlıkları kalmamıştır.

0 Yorum Yapılmış
Aşk Yeniden 49.Bölüm Aşk Yeniden 49.Bölüm

Fatih olan bireni öğrenince kimseye inancı kalmaz.Zeynep'le beraber Selim'i de alarak uzaklaşır

3 Yorum Yapılmış
Aşk Yeniden 48.Bölüm Aşk Yeniden 48.Bölüm

Cansu, kendisine asistan olarak Ertan'ı seçerek şirkete sokmuştur.

0 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler