logo
Asla Vazgeçmem 59.Bölüm FinalAsla Vazgeçmem 59.Bölüm Final

Asla Vazgeçmem 59.Bölüm final izle 6 Ekim 2016 tarihli show tv dizisi tek parça ve full hd olarak son bölüm izle meniz için burada.

5 Yorum Yapılmış
Asla Vazgeçmem 58.BölümAsla Vazgeçmem 58.Bölüm

Yiğit ile Nur kötü bir durumdadırlar. İkisinden birisi harekete geçip birşeyler söylese öteki de çözülecektir fakat her ikisi birden suskun kalırlar. Cahit ile Nazan yüzünden bebeğinden olan Elmas, kendisine velayet davası açıldığını öğrenir.

1 Yorum Yapılmış
Asla Vazgeçmem 57.BölümAsla Vazgeçmem 57.Bölüm

Tam tamına 3 ay geride kalmıştır. Nur hapishanede arkasında Yiğit'in geleceği zamanı sayarken Yiğit, yürümesinde sıkıntı olan çocuğu Mert'i İclal ile birlikte hastaneye götürür. Nur'un her koşulda arkasında duran Fatih bundan böyle

4 Yorum Yapılmış
Asla Vazgeçmem 57.Bölüm FragmanıAsla Vazgeçmem 57.Bölüm Fragmanı

Asla Vazgeçmem 57.Bölüm Fragmanı izle 22 Eylül 2016 tarihinde yayınlanacak dizinin fragmanı ddizi kalitesiyle izlemeniz için burada.

0 Yorum Yapılmış
Asla Vazgeçmem 56.Bölüm Sezon FinaliAsla Vazgeçmem 56.Bölüm Sezon Finali

Fatih'in Nur'a karşı birşeyler hissettiğini anlayan ve bu durumu kendisi için kullanan Fikret, abisinin gazabından şu anlık sıyrılmıştır. Nur'da en iyi arkadaşı olarak gördüğü kişiyi kaybetmenin burukluğu içerisindedir.

3 Yorum Yapılmış
Asla Vazgeçmem 55.BölümAsla Vazgeçmem 55.Bölüm

Mert'in yaş gününde ortaya çıkan mesaj karışıklığını ortaya çıkarması için Fatih'ten bir hareket bekleyen Nur ile Yiğit, olaylar açığa çıkana kadar bu konu hakkında susma kararı alırlar ve aşklarını sürdürmeye kaldıkları yerden devam ederler.

2 Yorum Yapılmış
Asla Vazgeçmem 54.BölümAsla Vazgeçmem 54.Bölüm

Fikret'in oyunuyla Yiğit tarafından davet edildiğini sanarak Mert'in doğum gününe katılan Nur, tüm şimşekleri üzerine çeker. Masum olduğuna kimseyi inandıramaz ancak onu asıl üzen Yiğit’in gösterdiği tepkidir.

4 Yorum Yapılmış
Asla Vazgeçmem 53.BölümAsla Vazgeçmem 53.Bölüm

Fikret, hızlı bir şekilde Nur'un hayatına girmiştir ve hedef olarak Yiğit'i belirlemiştir. Bu hedef doğrultusunda da türlü planlar yapmayı kafasına koymuştur. İlk başta giderek İclal'e destek verir.

1 Yorum Yapılmış
Asla Vazgeçmem 52.BölümAsla Vazgeçmem 52.Bölüm

Fatih'e sürpriz yapmak isteyen Nur onu küs olduğu kız kardeşi ile barıştırmak için plan yapar.Amacı onu içinde bulunduğu yalnızlıktan çekip almaktır.Ancak hayalleri suya düşer.

7 Yorum Yapılmış
Asla Vazgeçmem 51.BölümAsla Vazgeçmem 51.Bölüm

Mert kaza sonrası babası ve Nur'u samimi bir şekilde görür ve bu duruma tepkisini gösterir. Yiğit oğluyla konuşup onu ikna etmek ister tüm gerçekleri tek tek anlatır

0 Yorum Yapılmış
Asla Vazgeçmem 50.BölümAsla Vazgeçmem 50.Bölüm

İclal'in açık arttırma da Nur için hazırladığı plan işe yarar ve Yiğit ile Nur yeniden büyük bir kavgaya tutuşurlar. Yağmur ile iyi geçinmeye çalışan Cahit ise Emin ile beraberlik yaşadığını duyunca ağır bir tepkide bulunur.

0 Yorum Yapılmış
Asla Vazgeçmem 49.BölümAsla Vazgeçmem 49.Bölüm

Nur'un yeniden modelliğe dönmesi için yapacağı sözleşme sırasında içeriye giren ve durumdan bu şekilde haberdara olan Yiğit, sinirden adeta kudurur.

3 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler