logo
Kara Ekmek 37.Bölüm Kara Ekmek 37.Bölüm

Asiye ve Çetin karşılarındaki düşmanı sonunda öğrenirler.Fakat onlardan kurtulmak onlara kolay olmayacaktır.Bade ise Mine'nin peşinde ummadığı bir sona yakındır

6 Yorum Yapılmış
Kara Ekmek 36.Bölüm Kara Ekmek 36.Bölüm

Bade'nin yalıya neden ve ne amaçla geldiği şekillenmek üzeredir. Taylan'ı başındaki beladan kurtarmak adına tek çaresi olduğunu anlayan Hale, Bade'ye destek etmek durumundadır.

3 Yorum Yapılmış
Kara Ekmek 35.Bölüm Kara Ekmek 35.Bölüm

Bade'nin dönüşü Asiye ve Çetin ikilisi için önemli bir sürpriz olur. Çetin, Bade'nin niyetinin kötü olmadığına inanırken Asiye'de tam tersi bir şekilde Bade'nin kötü bir planı olduğunu düşünmektedir.

4 Yorum Yapılmış
Kara Ekmek 34.Bölüm Kara Ekmek 34.Bölüm

Asiye ile Çetin balayı hazırlıkları yaparken kim olduğunu bilmedikleri birinden hediye olarak mezar taşı gelince şoka uğrarlar.

6 Yorum Yapılmış
Kara Ekmek 33.Bölüm Kara Ekmek 33.Bölüm

Asiye ve Çetin yeniden evlilik kararı alır fakat her yer silah sesiyle inleyince korkarlar ne yapacaklarını bilemezler.Berkant gözünü karartmış herşeyi yapmaya hazır tehlike saçmaktadır.

0 Yorum Yapılmış
Kara Ekmek 32.Bölüm Kara Ekmek 32.Bölüm

Çtin Berkant'ın tehtidi yüzünden Aisye'yle evlenmekten vazgeçer.Asiye hiç düşünmeden yalıyı terk eder Çetin ise olanlardan dolayı pişman olur.

0 Yorum Yapılmış
Kara Ekmek 31.Bölüm Kara Ekmek 31.Bölüm

Asiye'ye evlilik teklifinde bulunmaya hazırlanan Çetin, hazırlıklara başlar. Çetin'in evlilik teklif edeceğini duyan Asiye ummadık bir hareket yaparak işin rengini değiştirir.

1 Yorum Yapılmış
Kara Ekmek 30.Bölüm Kara Ekmek 30.Bölüm

Asiye bebeğine kavuşmanın sevincini yaşarken hesevi kursağında kalır Berkant çıka gelir ve tüm huzuru kaçar.Taylan ise kendisini öldürmek isteyenleri bulmak ister peşlerine düşer.

1 Yorum Yapılmış
Kara Ekmek 29.Bölüm Kara Ekmek 29.Bölüm

Taylan öldürülmek üzeyeken hasteneden kaçar ama alması gereken bir karar vardır.Ya gizlenecek ya da ortaya çıkacaktır

5 Yorum Yapılmış
Kara Ekmek 28.Bölüm Kara Ekmek 28.Bölüm

Asiye kızının Semra'nın kollarında yaklaşan sonundan bir haber aramaya devam eder.Çetin'in yanında çalan bir telefon ortalığı karıştırır

3 Yorum Yapılmış
Kara Ekmek 27.Bölüm Kara Ekmek 27.Bölüm

Asiye çocuğunu bir kere daha kaybetmenin hüznünü yaşarken diğer tarafta da Taylan ölümle yüzleşir. Taylan bir kaza kurbanımıdır yoksa planlı bir şekilde ölüme mü hazırlanmıştır ?

2 Yorum Yapılmış
Kara Ekmek 26.Bölüm Kara Ekmek 26.Bölüm

Asiye,Salim Bey beyin kanaması geçirince zor günler geçirir.Aslan ise Asiye için planlar yapmıştır.Babasının yanı başında olmak ister fakat zaman herşeyden uzaklaşma zamanıdır.

2 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler