logo
Hayat Yolunda 13. Bölüm FinalHayat Yolunda 13. Bölüm Final

Tüm yaşamını karşılık beklemeden hayat kurtarmaya adamış Prof. Dr. Veysel Hoca’nın sahip olduğu özel hastane, maddi sıkıntılar sebebiyle iflasın eşiğine gelmiştir.

4 Yorum Yapılmış
Hayat Yolunda 12. BölümHayat Yolunda 12. Bölüm

Yelda, Şafak’ı korumak için ölümü göze alıyor

12 Yorum Yapılmış
Hayat Yolunda 11. BölümHayat Yolunda 11. Bölüm

Ebru ve Şafak, birbirlerine karşılıklı geçmişin hesabını sormak isterler. Ancak Cem ve Yelda duruma müdahale eder.

3 Yorum Yapılmış
Hayat Yolunda 10. BölümHayat Yolunda 10. Bölüm

Cem, yaptığı anlaşmanın arkasında durarak İstanbul’dan ayrılmak üzere tüm hazırlıklarını yapar. Ancak kapısına gelen sürpriz misafiriyle planları aksar.

3 Yorum Yapılmış
Hayat Yolunda 9. BölümHayat Yolunda 9. Bölüm

Dizinin bu bölümünde; Şafak’ın eline, Melis’in hamileliği ile ilgili düzenlediği sinsi planın kanıtları geçiyor. Ve Şafak bu kozu kullanmaya karar veriyor.

0 Yorum Yapılmış
Hayat Yolunda 8. BölümHayat Yolunda 8. Bölüm

Selim, aklındaki kişinin Yelda olduğunu sonunda Cem’e itiraf eder. Alp, Melis’ten çocuğu aldırmasını ve hastaneden ayrılmasını ister.

2 Yorum Yapılmış
Hayat Yolunda 7. BölümHayat Yolunda 7. Bölüm

Alp’in boşanmak istemediğini söylemesiyle şok olan Şafak, her ne kadar inkar etse de kocasının verdiği karar aklını karıştırmaya yeter. Melis, mahkemede olanlardan sonra yine rahat durmaz ve oyunlarına devam eder. Alp ise, içindeki şüphelere son vermek için bir dedektif tutar.

2 Yorum Yapılmış
Hayat Yolunda 6. BölümHayat Yolunda 6. Bölüm

Yelda ve tüm ekip, Cem’e sürpriz bir doğumgünü hazırlar. Bu yemek, bir bakıma yaşadıkları acı olaydan sonra moral gecesi gibi olur.

3 Yorum Yapılmış
Hayat Yolunda 5. BölümHayat Yolunda 5. Bölüm

Cem ile Şafak’ın beraber çalışmasını bir türlü kabullenemeyen Alp, kıskançlıktan deliye dönüyor ve Melis’ten Cem’i hastaneden göndermesini istiyor.

1 Yorum Yapılmış
Hayat Yolunda 4. BölümHayat Yolunda 4. Bölüm

Alp’in, Melis’i başhekim yapması hastaneyi karıştırıyor. Bu karar karşısında çılgına dönen Şafak, hastaneden ayrılmaya karar veriyor.

2 Yorum Yapılmış
Hayat Yolunda 3. BölümHayat Yolunda 3. Bölüm

Alp, Veysel Hoca’nın hastanesine ortak oluyor. Ardından da, hastanede bir toplantı düzenleyen Alp, yaptığı açıklama ile tüm dengeleri altüst ediyor.

2 Yorum Yapılmış
Hayat Yolunda 2. BölümHayat Yolunda 2. Bölüm

Hastaneyi kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapan Veysel Hoca’nın yorgun kalbi, bu üzüntüye daha fazla dayanamaz ve kalp krizi geçirir.

5 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler