logo
Analı Oğullu 6. BölümAnalı Oğullu 6. Bölüm

Seçim gecesinde yaşananların ardından Cano, Afet’e çok kızmıştır. Tam da bu sırada Haluk’un devreye girmesiyle ortalık iyice gerilecektir. Ancak barış yapmak ister gibi gözüken Haluk’un başka planları vardır.

2 Yorum Yapılmış
Analı Oğullu 5. BölümAnalı Oğullu 5. Bölüm

Afet’in gelişiyle panikleyen Cano, Merdan’ın yardımıyla onu Lal’in yanından uzaklaştırır ve aralarındaki her şeyin bittiğini söyler. Ancak Afet yenilgiyi hemen kabullenmeyecektir. Bu sırada Cano Ağa, Ece’yle terapi seanslarına başlamıştır.

2 Yorum Yapılmış
Analı Oğullu 4. BölümAnalı Oğullu 4. Bölüm

Lal ve Haluk arasında söz kesileceğini öğrenen Cano, Lal’i kazanabilmek için bir an önce değişmeye başlaması gerektiğini anlar.

3 Yorum Yapılmış
Analı Oğullu 3. BölümAnalı Oğullu 3. Bölüm

Cano ve ailesinin son dakikada dahil olduğu akşam yemeğinde Mardin-İstanbul hattı olaylı bir şekilde birbirlerini tanımış olur.

5 Yorum Yapılmış
Analı Oğullu 2. BölümAnalı Oğullu 2. Bölüm

Mardin ve yöresini en büyük aşireti olan Derikfan aşiretinin ağası Cano’nun başı annesiyle derttedir. Annesi Sidar aşirete varis olacak bir torun istemektedir. Ancak bu hayali hiçbir zaman gerçekleşmeyecek gibi durmaktadır.

1 Yorum Yapılmış
Analı Oğullu 1. BölümAnalı Oğullu 1. Bölüm

Mardinli bir ailenin İstanbul’a geliş hikayesini anlatan dizi, beraber yaşaması imkansız üç ailenin maceralarını ekranlara getirecek.

9 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler