logo
O Hayat Benim 131.Bölüm Final O Hayat Benim 131.Bölüm Final

Arda ile Efsun, Zeynep'in sıkıntısından kurtularak tekrardan hayatlarını birleştirmek için hazırlık yaparlar. Ateş ile Bahar ise Bahar'ın sağlığına kavuşması ve hayata gözlerini yeni açacak yavruları için büyük heyecan içerisindedir.

3 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 130.Bölüm O Hayat Benim 130.Bölüm

Arda ile Efsun'un ayrılıklarının duruşması sırasında içeriye beklenmedik birisi gelir. Efsun'un umutlanmasına neden olan bu kişi, bu düşüncesini boşa çıkaracak ve engel olmayacaktır.

0 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 129.Bölüm O Hayat Benim 129.Bölüm

Arda'nın olan bitenleri aydınlığa kavuşturmak için düzenlediği oyun, Kenan'ın konağa süpriz bir şekilde gelmesiyle bozulur. Kenan'ın savurduğu tehditlere aile nasıl cevap verecektir ? Kendisini kim durdurabilecektir ?

0 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 128.Bölüm O Hayat Benim 128.Bölüm

Arda ile Efsun'un beraberlikleri, evlilikleri, sevdaları sona erme aşamasında. Zeynep'in yalanları devam ettiği sürece ..

1 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 127.Bölüm O Hayat Benim 127.Bölüm

Efsun, erkeğinin, pipetinin yani Arda'nın kollarında hayata gözlerini kapamasını kabul edebilir mi ? Arda'yı kurtarıp, hayata geri döndürmek adına zamanla mücadele etmeye başlar.

2 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 126.Bölüm O Hayat Benim 126.Bölüm

Sana güven duymalıydım, beni affet, Seni çok seviyorum, sen yoksan ben bir hiçim... Birbirlerini herşeyden çok seven iki kişi bu şekilde af edilmek istemez mi yaptığı hatalardan dolayı

1 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 125.Bölüm O Hayat Benim 125.Bölüm

Bahar'u zorlu bir tedavi aşaması beklemektedir. Bu süreçte yanında kızı ile eşinin verdiği sevgiden destek alır. Ateş, Bahar ile Nuran'ın esas evleri olan Atahanlar'a dönüşünü bir gurur olayı haline getirmiştir.

0 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 124.Bölüm O Hayat Benim 124.Bölüm

Bahar'ın ameliyatı sürerken Ateş'in kafasına silah dayanmıştır. İkisi birden ölüm kalım savaşı vermektedir. Nuran çaresizdir. Efsun çökmüş bir durumdadır

0 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 123.Bölüm O Hayat Benim 123.Bölüm

Anneler çocukları için herşeyi göze alırlar... Bahar, doğacak çocuğu adına, Hülya'da hapishaneye girmesine mani olması için çabalayan Müge adına kendilerinden vazgeçmeyi göze alırlar.

0 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 122.Bölüm O Hayat Benim 122.Bölüm

Bahar'ın hayatını sürdürebilmek için bir umudu vardır oda tedavi olmak. Fakat bu seferde taşıdığı bebekten olacaktır.

1 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 121.Bölüm O Hayat Benim 121.Bölüm

Ölüm ile yüzleşmek kişinin hayatında derin etkiler yaratır. Bahar ile Ateş'in yaşadıkları tehlike de kötü bir gerçeği aydınlatır. Bahar vermesi zor bir kararın arefesinde, canını öne koyarak bir seçim yapmak zorundadır.

0 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 120.Bölüm O Hayat Benim 120.Bölüm

Hülya ömründeki zor kararlardan birini vermek mecburiyetindedir. Hem kendisi hem de Müge bir cinayeti gizlemenin vicdani sorumluluğunu taşıyabilecek durumda değildir

2 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler