logo
Bugünün Saraylısı 25. BölümBugünün Saraylısı 25. Bölüm

Ayşen'le geçirdiği özel gece Savaş'ı bir kez daha gerçek duyguları ve intikam hırsı arasında bocalatır.

7 Yorum Yapılmış
Bugünün Saraylısı 24. BölümBugünün Saraylısı 24. Bölüm

Ayşen, Rezzan ile Ata'nın konuşmasını duymasa da onları bir arada görmekten rahatsız olur. Atıf, Rezzan ve Ata'nın konuşmasından öğrendiği büyük sırrı kendi lehine kullanmak için hemen harekete geçerek Savaş'a karşı koz olarak kullanır.

6 Yorum Yapılmış
Bugünün Saraylısı 23. Bölüm Bugünün Saraylısı 23. Bölüm

Savaşın hain tuzağı beklenmedik şekilde sonuçlanırken, gecenin sürprizi Üftadeden gelir. Atamanlar ve Katipoğullları için yüzleşme zamanıdır!

8 Yorum Yapılmış
Bugünün Saraylısı 22. BölümBugünün Saraylısı 22. Bölüm

Rezzan ve Savaş'ın büyük sırrını bildiğini öğrenen Ata, Savaş'a karşı olan güvensizliğinde haklı olduğunu bir kere daha anlar. Artık Savaş'ın, Ayşen üzerinden bir plan işlettiğine emindir.

9 Yorum Yapılmış
Bugünün Saraylısı 21. BölümBugünün Saraylısı 21. Bölüm

Her hamlesini intikam duygusuyla ustaca planlayan Savaş Ataman, Rezzan'ın öfkesi ve Neslihan'ın kıskançlık hamleleri ile mücadele etmek zorunda kalır. Neslihan'ın elindeki silah patladığında, kazanan ve kaybedenin dengelerini sarsacağı gibi nişan törenine de kan bulaştıracaktır.

4 Yorum Yapılmış
Bugünün Saraylısı 20. BölümBugünün Saraylısı 20. Bölüm

Savaş Nostalji serisinin reklam yüzü olarak Ayşen'in fotoğrafının kullanılması nedeniyle öfkelidir, hesap soracağı kişinin annesi Rezzan olduğunu bilmektedir. Rezzan'ın büyük sırrı öğrenmesi Savaş'ın karşısında daha dik durmasına ve bu gerçeği yüzüne vurmasına neden olur.

11 Yorum Yapılmış
Bugünün Saraylısı 19. BölümBugünün Saraylısı 19. Bölüm

Feride'nin intihar girişimi en başta Ata olmak üzere, Katipoğlu ailesinin yıkılmasına neden olur. Ata'nın yaşadığı kızını kaybetme korkusu, onu şiddetle reddettiği kararla kızı arasında bırakır...

4 Yorum Yapılmış
Bugünün Saraylısı 18. BölümBugünün Saraylısı 18. Bölüm

Ayşen, Savaş'ın bir ömürlük aşk teklifini kabul eder. Evlilik haberi hem Katipoğullarında hem de Atamanlarda itiraz seslerinin yükselmesine ve her iki ailenin de derinden sarsılmasına neden olacaktır.

6 Yorum Yapılmış
Bugünün Saraylısı 17. BölümBugünün Saraylısı 17. Bölüm

Kökleri saraya dayanan Katiboğlu ailesi maddi anlamda zor günler geçirmektedir.

7 Yorum Yapılmış
Bugünün Saraylısı 16. BölümBugünün Saraylısı 16. Bölüm

Ata ve Asuman'ın büyük aşkı gizlenen geçmişten su yüzüne çıkar. Ayşen'in gerçeklerle yüzleşmesi Ata ile ilişkisini etkilemektedir.

2 Yorum Yapılmış
Bugünün Saraylısı 15. BölümBugünün Saraylısı 15. Bölüm

Üftade satırlar arasında karşılaştığı gerçeklerle yüzleşirken Feride'nin imdat çığlığıyla acısı daha da katlanır. Fatih'in desteği ile Feride'nin yardım çığlığına koşan Üftade artık Feride'yi gözünün önünden ayırmamaya kararlıdır.

5 Yorum Yapılmış
Bugünün Saraylısı 14. BölümBugünün Saraylısı 14. Bölüm

Atıf'ın, Feride'nin hamile olduğunu açıklaması Ata'yı ve Feride'yi tehlikeli bir karar aşamasına getirir. Feride'nin kararı Katipoğlu Ailesi'nde farklı seslerin yükselmesine neden olur.

6 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler