logo
Bugünün Saraylısı 36. BölümBugünün Saraylısı 36. Bölüm

Silah sesi Katipoğlu Ailesi'nde endişe ve merak uyandırırken, aynı dakikalarda Rezzan ve Süreyya da Savaş'ın psikolojisine tanık olmanın şokundadır.

26 Yorum Yapılmış
Bugünün Saraylısı 35. BölümBugünün Saraylısı 35. Bölüm

Savaş'ın elinde silahla Katipoğlu Atölyesi'ni basması, çalışanlar arasında büyük bir paniğe sebep olurken, Ata kaçınılmaz hesaplaşmayı sükunetle karşılar.

6 Yorum Yapılmış
Bugünün Saraylısı 34. BölümBugünün Saraylısı 34. Bölüm

İnşaattaki kazanın zanlısı durumunda olan ve umudunu Atıf'ın vereceği ifadeye bağlayan Feride, Atıf'ın kalbinin durmasıyla ne yapacağını şaşırır ve çareyi kaçmakta bulur.

1 Yorum Yapılmış
Bugünün Saraylısı 33. BölümBugünün Saraylısı 33. Bölüm

Üftade, kendince intikam planını yapmış ve harekete geçmiştir. Elinde Asuman'ın günlüklerinin olduğu bir hediye paketiyle nikah öncesi Ayşen'in karşısına çıkar.

9 Yorum Yapılmış
Bugünün Saraylısı 32. BölümBugünün Saraylısı 32. Bölüm

Üftade, Ayşen'in Ata'nın kızı olduğu gerçeğinin şokunu yaşarken, Ayşen kendisine oyun oynadığını sandığı Ata'dan hesap sormak için karşısına dikilir. Üftade, öğrendiği gerçeğin, Ata ise üstüne atılan iftiranın ve sakladığı sırrın ağırlığı altında kalır.

5 Yorum Yapılmış
Bugünün Saraylısı Yeni Sezon Tanıtım FragmanıBugünün Saraylısı Yeni Sezon Tanıtım Fragmanı

Bugünün Saraylısı Yeni Sezon Tanıtım Fragmanı izlemeniz için hazır.

0 Yorum Yapılmış
Bugünün Saraylısı 31. Bölüm Sezon FinaliBugünün Saraylısı 31. Bölüm Sezon Finali

Savaş'ın Ayşen'e son bir şans vermesiyle başlayan mutluluk kısa sürer çünkü Savaş, Ata'yı tuzağın mimarı olmakla suçlar.

7 Yorum Yapılmış
Bugünün Saraylısı 30. BölümBugünün Saraylısı 30. Bölüm

Ayşen, sonunda Savaş'ın masumiyetiyle yüzleşirken, Ata ise Feride'nin karşısında gerçeklerle baş başadır. Savaş'ın Ayşen'e, Feride'nin ise Ata'ya olan tepkisi yıkıcı olur.

6 Yorum Yapılmış
Bugünün Saraylısı 29. BölümBugünün Saraylısı 29. Bölüm

Ayşen'le kardeş olduklarını öğrenen Feride'nin tüm dengesi bozulur. Babası tarafından kandırıldıklarına inanan Feride, kıskançlığın pençesine düşer.

3 Yorum Yapılmış
Bugünün Saraylısı 28. BölümBugünün Saraylısı 28. Bölüm

Ayşen'in bir anlık öfkeyle söyledikleri, Fatih'in hamlesiyle hiç beklenmedik bir yere gider. Savaş'ın Fatih'e olan öfkesi sınır tanımaz ve herkes için tehlikeli bir hal alır.

0 Yorum Yapılmış
Bugünün Saraylısı 27. BölümBugünün Saraylısı 27. Bölüm

Üftade'nin çıkardığı büyük rezalet iki aileyi de altüst eder. Rezzan ve Savaş, çiğnenen onurlarının hesabını soracaktır. Skandalın boyutu büyürken, Üftade'nin öğrendiği bir başka gerçek, onu karanlığa sürükler.

2 Yorum Yapılmış
Bugünün Saraylısı 26. BölümBugünün Saraylısı 26. Bölüm

Gözleriyle gördüğü ihanetin acısıyla sarsılan Ayşen, Savaş'a inanmaz ve onu terk eder. İlk kez masumken kaybeden Savaş deliye dönmüş durumdadır. Ayşen ve Savaş'ın şiddetli ayrılığı başta Ata ve Fatih olmak üzere herkesin dengesini bozar.

7 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler