logo
Karadayı 91. Bölüm Karadayı 91. Bölüm

Mahir her şeyi kabadayılara anlatmak üzere olan Belgine sesini duyurmayı başarır.

1 Yorum Yapılmış
Karadayı 90. Bölüm Karadayı 90. Bölüm

Kabadayıların masasından atılan Mahir başa dönmüştür. İntikamı için geri adım saydığı bu durumun içinden çıkmanın yollarını aramaktadır.

2 Yorum Yapılmış
Karadayı 89. Bölüm Karadayı 89. Bölüm

İntikamı ve masum bir insanın canı arasında sıkışıp kalan Mahir, kabadayıları karşısına almayı göze alarak Haydarın canını kurtarmayı seçecektir.

0 Yorum Yapılmış
Karadayı 88. Bölüm Karadayı 88. Bölüm

Mahir, Haydar'ın hayatını kurtarabilmek için farkında olmadan Orhan'ı öldüresiye dövmüştür.

2 Yorum Yapılmış
Karadayı 87. Bölüm Karadayı 87. Bölüm

Herkesten gizli aşklarını yaşamaya başlayan Feride ve Mahir çok mutludur fakat aşmaları gereken engeller hala öylece karşılarında durmaktadır.

0 Yorum Yapılmış
Karadayı 86. Bölüm Karadayı 86. Bölüm

Belgin, İlknur ve Vehbi'den öğrendiklerini birleştirerek Mahir'in asıl amacının ne olduğunu çözer. Mahir'in karşısına geçip katilin peşinde olduğunu anladığını söyler. Mahir ne yapacağını bilemez halde kalmışken Belgin ona hiç beklemediği bir teklif sunar. Mahir bu teklifi kabul edecek midir?

0 Yorum Yapılmış
Karadayı 85. Bölüm Karadayı 85. Bölüm

Feride için ayrılık günü gelip çatmıştır. Ankara'ya gitmek için biletler alınmış anne ve babası hazırlıklar için önden Ankara'ya gitmiştir.

0 Yorum Yapılmış
Karadayı 84. Bölüm Karadayı 84. Bölüm

Feride'nin tayin kararını öğrenen Mehmet Saim duruma memnun olurken Kerime kızının uzaklara gitmesine asla razı değildir. Feride hayatında ilk kez babasından yardım ister ve işlemlerin hızlandırılmasını sağlamasını söyler. Mehmet Saim kızının bu isteğine olumlu cevap verir.

1 Yorum Yapılmış
Karadayı 83. Bölüm Karadayı 83. Bölüm

Feride Mahir'in kendisini hayatından çıkardığını ve başka bir kadına aşık olduğunu düşünmektedir. Bu acıyla başa çıkmaya çalışırken Belgin'in adliyelik olması her şeyi iyice çıkmaza sokar.

1 Yorum Yapılmış
Karadayı 82. Bölüm Karadayı 82. Bölüm

Feride, Mahir ve Belgin'i dudak dudağa gördüğü anda yıkılmıştır. Hayatının en büyük acılarından birini yaşayan Feride hiç bir şey söylemeden orayı terk eder.

1 Yorum Yapılmış
Karadayı 81. Bölüm Karadayı 81. Bölüm

Mahir kabadayıların karşısına geçmiş ve mallarının kendisinde olduğunu söylemiştir. Neye uğradıklarını şaşıran kabadayılar çok öfkelenmiştir.

0 Yorum Yapılmış
Karadayı 80. Bölüm Karadayı 80. Bölüm

Tek amacı kabadayılara ulaşmak ve onlarla aynı masaya oturmak olan Mahir locaya girmeyi başaramaz.

0 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler