logo
Karadayı 103. Bölüm Karadayı 103. Bölüm

Beyefendi'nin Mehmet Saim olduğunu anlayan Mahir, alt üst olmuştur. Sevdasının babası, hayatını mahveden, annesini ve küçük Nazif’i elinden alan kişidir.

2 Yorum Yapılmış
Karadayı 102. Bölüm Karadayı 102. Bölüm

Karadayı 102. Bölüm 720p HD22 İzlemeniz için hazır.

0 Yorum Yapılmış
Karadayı 101. Bölüm Karadayı 101. Bölüm

Feride mesleğini kaybetme uğruna sevdiği adam için tanıklık yapmaya kararlıdır. Mahir artık kendisine bir oyun oynandığının ve bombacının Sosyete ya da Seyis olduğundan emindir.

4 Yorum Yapılmış
Karadayı 100. Bölüm Karadayı 100. Bölüm

Mehmet Saimin titizlikle hazırladığı plan sorunsuz bir şekilde işlemiştir. Mahir, Naili ve gazeteci Tarıkı öldürmek suçlarından tutuklanmıştır.

1 Yorum Yapılmış
Karadayı 99. Bölüm Karadayı 99. Bölüm

Bazıları kahraman doğar bazıları sonradan kahraman olur. Mahir her ikisi...1970lerde Beyazıtta mutlu bir aile... Bir nişan günü her şey değişti..

1 Yorum Yapılmış
Karadayı 98. Bölüm Karadayı 98. Bölüm

Bazıları kahraman doğar bazıları sonradan kahraman olur. Mahir her ikisi...1970lerde Beyazıtta mutlu bir aile...

2 Yorum Yapılmış
Karadayı 97. Bölüm Karadayı 97. Bölüm

Turgutun elini kolunu sallayarak çıkması Mahirin kanına dokunmuştur. Kuralına uygun bir şekilde gerçekleri ispatlayamayacağına emin olmuştur.

11 Yorum Yapılmış
Karadayı 96. Bölüm Karadayı 96. Bölüm

Karakolda Turgutu gören herkes büyük bir şok yaşamaktadır. Turgut, Mahir ve diğerlerinin bütün zorlamalarına karşılık kendisini Korkut Ölmez olarak tanıtır.

12 Yorum Yapılmış
Karadayı 95. Bölüm Karadayı 95. Bölüm

Kabadayıların Mahiri tek başına kıstırıp öldürmeye çalışacağını öğrenen Nazif ve Dalyan onu yalnız bırakmamıştır. Mahirin bütün sevenleri desteğe gelmiştir.

10 Yorum Yapılmış
Karadayı 94. Bölüm Karadayı 94. Bölüm

Mahir, adaletin yerine gelmesi için doğru bildiği yolda kirlenmeden yürümeye çalışırken, sonunda babasının anlatmak istediği noktaya gelmiştir.

12 Yorum Yapılmış
Karadayı 93. Bölüm Karadayı 93. Bölüm

Bazıları kahraman doğar bazıları sonradan kahraman olur. Mahir her ikisi...1970lerde Beyazıtta mutlu bir aile... Bir nişan günü her şey değişti...

5 Yorum Yapılmış
Karadayı 92. Bölüm Karadayı 92. Bölüm

Sarı Cemalin adamları evdeki kişinin Mahir olduğunu düşünerek kurşun yağdırmaya başlarlar. Neye uğradığını şaşıran Feride korkuyla yatağın altına saklanır.

0 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler