logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Kuzey Güney 78. Bölüm izle

Özet: Güney’e kurulan tuzağa düşen Kuzey, cinayet şüphesiyle gözaltına alınır. Kuzey’in, Sümer Tezkan’la olan eski husumeti, aleyhindeki en önemli delil olarak bir kez daha karşısına çıkar. Cemre’nin en büyük korkusu Kuzey’in kendini ifade edememesidir. Tam da nikah tarihi yaklaşırken, Kuzey’in başına gelen bu olay, Güney için bulunmaz bir fırsattır. Boşa harcanan her dakika gerçek katilin işine yaramaktadır. Cinayet mahalinde bulunan delil bir anda soruşturmanın seyrini değiştirir. İbre Güney’den yana döndüğünde, Kuzey yine kardeşinin arkasında durur. Güney’in ifadesi dikkatleri Sinanerler’in köşküne çeker. Ebru Sinaner korkunç gerçekle yüzleştiğinde, Barış çoktan ortadan kaybolmuştur.
Burcu demiş ki;
Admin videoda sorun var. Son 2 bölüm sükürler olsun bitiyor. Bir basrol karakteri ancak bu kadar yerden yere vurulur.Kuzeyin yaptigini gerizekali biri yapmazdi herhalde,Barisin evine girmenin mantigi nedir,masanin altinda barisimi bulmayi ümit ediyordu. Izinsiz birinin evine girdi infazini yakarsa 4 yil hapise girecek. Senaristler sacmalikta rekor kirdi bu sezon. En azindan kitlesi olan iyi oyuncular artik su dizilere baslarken basi sonu,bölüm sayisi projelere girseler.Biraz kalite izlesek.
14.06.2013 - 01:52
0   0

MSFiGO demiş ki;
hayalmi anlamadim sanki zaman atlamasi gibi birseydi. herhalde sonunu gösterdiler. gelecek hafta simayi bulup sonra ne oldugunu gösterebilirler. hayallar komikti. ben güldüm ;) hele kuzeyin ingilizce konusmasi ;) bizimki ingilizcenin i sini bilmiyor ;) ama hayaller biraz SIKMAYA basladi. birbirlerini uzaktan özlemeleri daha ilgi cekiciydi.
13.06.2013 - 15:54
0   0

TC Berran demiş ki;
Güzel bir bölümdü.Finale 2 hafta kala bu tür KAOS'a ne gerek var? diye sormak istiyorum.Handan hnmda Sami beyde degismezler asla!!!! Esasinda hickimse degismiyor. Cemre ayni Cemre Güneyde Kuzeyde hep ayni kisilikler. Biri kansiz degeri saf hala kardesini koruyor. Banu oyunculugu birakiyormus isabet olur cünki hic beceremiyordu. Cemre-Kuzey kareleri ve hayalleri hostu.Cemrede bazilarinin tavsiyesine uyacak galiba??? Daha evlenmeden 3 cocuk hayal etmeye baslamislar::-)))) Ben 2 sene sonra düsünmeye baslamistim oda önce TEK cocuktu :))) Neyse yinede herkese sevgilerimle KuzeyCanlar:)
13.06.2013 - 13:25
0   0

ROZA demiş ki;
Son sahne hayelmi gercekmi acaba? Cemre Kuzeye hadi öp agzimdan diyor,bizim Kuzey alnindan öpüyor. Iste bu dudaklardan öpüsememe yüzünden aralarinda ki aski tam olarak ekrandan izliyeciye geciremediler. Cemile ve Kuzeyin hayelleri cok sekerdi. Ne güzel ki hayelde Kuzey mükemmel,sevgi dolu bir baba olmus. Kendi babasi gibi olmamis. Senaristler kötü son hazirlayip bizleri mutlu hayelle avutuyorlarmi acaba? Aynur terk et bu ODUN kafali Samiyi. Kuzey abisinin sucsuzluguna hala inaniyor. Kuzeyin Barisin evine gizlice girip Simayi bulmasi cok sacma ve komik olmus:)) Banu hanim bütün calisanlari kapinin önüne koysun ve güvenilir insanlar alsin:)). Simdikiler bayagi dedikoducu!
13.06.2013 - 10:41
0   0

Muhtesem demiş ki;
kuzeyle cemrenin hayali beni benden aldi. Cocuklarimin annesi karsima insallah bir an once cikarda. Bende hayalerime kavusurum
13.06.2013 - 00:02
0   0

doğu demiş ki;
2:18 den öteye geçemiyorum sorun bende mi
12.06.2013 - 23:52
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler